Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO. Primele imagini cu noul iPhone X 2018

Antena3 Antena3,
VIDEO. Primele imagini cu noul iPhone X 2018

Asteptata pentru lansare in luna septembrie, noua serie iPhone 2018 poate fi admirata deja intr-un clip video neoficial Realizat folosind machete bazate pe carcasa originala a dispozitivelor, clipul video. continuă pe Antena3

Primele imagini explozive cu Kovesi si lautarii, in curand, la Antena 3

Antena 3 va prezenta in curand primele imagini cu fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, si lautarii. Stire in curs de actualizare .

Vascar anunta o crestere a cifrei de afaceri de 21% in primele sase luni din 2018

Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve, a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 21% in primele sase luni ale anului fata de perioada similara a anului trecut.

Horoscop 2 august 2018. Probleme pentru Balante si Pesti. Zodia care se alege cu banii!

Multa munca pentru Raci, astazi, iar rezultatele s-ar putea sa nu apara. Varsatorii gasesc inspiratia. Horoscop 2 august Berbec Astazi stapanirea de sine nu este punctul tau forte. Din fericire,.

Horoscop 1 august 2018. Surprize pentru Gemeni, vesti proaste pentru Tauri

Incepe o perioada favorabila pentru cateva zodii: Leii au sanse mari sa-si gaseasca un loc de munca sau sa il schimbe pe cel actual, iar Sagetatorii vor primi o veste buna sau vor avea parte de un noroc la.

VIDEO Bell Helicopter e interesata de licitatia Ministerului de Interne pentru 22 de elicoptere pentru gestionarea situatiilor de urgenta. Ce model propun americanii

Compania americana Bell Helicopter este interesata de contractul pe care Ministerul de Interne vrea sa-l incheie pentru dotarea cu 22 de noi elicoptere specializate pentru situatii de urgenta, a declarat, intr-un interviu pentru HotNews. ro, Joel Best, director in cadrul Bell. Reprezentantul firmei americane a detaliat ca elicopterul care ar urma sa fie propus va fi modelul Bell 412. Interesati de contract mai sunt si francezii de la Airbus care propun modelul H135, fostul model Eurocopter EC135 ce se afla si in prezent in dotarea MAI si SMURD.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )