Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Primul film despre cazul Snowden. Chinezii le-au luat-o inainte regizorilor de la Hollywood

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Primul film despre cazul Snowden. Chinezii le-au luat-o inainte regizorilor de la Hollywood

Patru prieteni cineasti de la Hong Kong au difuzat inaintea Hollywoodului un film despre cazul Edward Snowden, un fost consultant al Agentiei americane de informatii NSA cautat de Washington pentru spionaj. Filmul de cinci minute intitulat Verax este difuzat pe Youtube si a fost realizat in mai putin de o saptamana. Intra in articol pentru a vedea filmul. continuă pe Hotnews

Primul film despre cazul Edward Snowden, realizat de patru chinezi

Patru prieteni cineasti de la Hong Kong au difuzat inaintea Hollywoodului un film despre cazul Edward Snowden, un fost consultant al Agentiei americane de informatii NSA cautat de Washington pentru spionaj, au.

Verax - Primul film despre Snowden, realizat de patru cineasti din Hong Kong

Patru prieteni cineasti de la Hong Kong au difuzat inaintea Hollywoodului un film despre cazul Edward Snowden, un fost consultant al Agentiei americane de informatii NSA cautat de Washington pentru spionaj, au.

Patru cineasti chinezi au realizat un film despre cazul Edward Snowden (VIDEO)

Un grup de patru cineasti amatori din Hong Kong au realizat un film despre cazul Edward Snowden, un fost consultant al Agentiei americane de informatii NSA cautat de Washington pentru spionaj, scrie CNN. Cei patru.

Presedintele Ecuadorului a discutat cu Joe Biden despre Edward Snowden.

Presedintele ecuadorian Rafael Correa a anuntat sambata ca a discutat cu vicepresedintele american Joe Biden despre cazul fostului agent din cadrul serviciilor americane de informatii Edward Snowden, cautat de Washington pentru spionaj si care cere azil politic in Ecuador. Am vorbit despre cazul Snowden, iar Biden) mi-a transmis in mod foarte amabil cererea Statelor Unite de a respinge cererea de azil, a declarat presedintele Correa intr-o conferinta de presa, precizand ca vicepresedintele .

Cazul Snowden, in atentia organizatiilor de securitate american si rusesc.

Presedintele rus, Vladimir Putin, si omologul sau american, Barack Obama, le-au incredintat directorilor FSB si FBI sarcinile de solutionare a cazului Edward Snowden, fostul consultant al NSA care se afla in zona de tranzit a aeroportului din Moscova, anunta un oficial rus, citat de AFP, potrivit Mediafax. Au cerut directorului FSB, Aleksandr Bortnikov, si directorului FBI, Robert Mueller, sa fie in contact permament pentru gasirea solutiilor, a declarat Nikolai Patusev, directorul .

Statele Unite critica Hong Kong-ul in cazul Snowden: Nu a fost un partener de buna-credinta

Statele Unite au acuzat Hong Kong-ul vineri ca a actionat cu rea-credinta lasandu-l sa plece pe Edward Snowden si au apreciat ca vor avea nevoie de timp pentru a repara relatiile bilaterale, informeaza.

Vladimir Putin despre Edward Snowden: Rusia nu preda pe nimeni niciodata. Poate ramane aici, daca inceteaza activitatile care fac rau partenerilor americani

Rusia nu preda niciodata pe nimeni, dar a procedat la schimburi de persoane, in trecut, a declarat luni presedintele rus Vladimir Putin, intrebat despre soarta fostului consultant al informatiilor secrete americane Edward Snowden, refugiat intr-un aeroport moscovit, scrie AFP. Declaratia sa a fost facuta cu putin timp inainte ca surse din serviciile rusesti de imigratie sa anunte, pentru Reuters, ca tanarul a depus o cerere de azil in Rusia.

VIDEO Emil Boc despre Autostrada Transilvania: Trebuie sa fie o prioritate nationala, nu o Cenusareasa a infrastructurii

Primari, prefecti si oameni politici din sapte judete ale Transilvaniei s-au intalnit la Cluj-Napoca, la o dezbatere despre soarta Autostrazii Transilvania. Primarul Clujului, Emil Boc, spune ca proiectul autostrazii trebuie considerat o prioritate nationala si nu trebuie inchis intr-un sertar si incuiat cu cheia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )