Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO. Primul semn extraterestru din 2018. Un presupus OZN vertical a fost inregistrat pe cerul din Mexic

Antena3 Antena3,
VIDEO. Primul semn extraterestru din 2018. Un presupus OZN vertical a fost inregistrat pe cerul din Mexic

Un videoclip in care apare un posibil OZN a fost distribuit pe retelel sociale, adeptii teoriilor conspiratiilor fiind entuziasmati ca acesta ar putea fi primul OZN al anului. continuă pe Antena3

Faze tari:Isi vinde virginitatea ca sa le ia casa parintilor; Un presupus OZN vertical a fost inregistrat pe cerul din Mexic; Dat jos din avion ca avea pe el 10 tricouri si 8 pantaloni

Savantii au descoperit ceva ce nimeni nu credea ca poate exista: un rechin vegetarian. O specie de rechini care este capabila sa supravietuiasca cu o dieta care este alcatuita in mare parte din plante a fost identificata de. Rezultatul final s-a decis intr-o secunda. Galeria foto in care imaginatia a trecut orice. Galeria foto oferita deEVZeste rezultatul unei decizii inspirate intr-o secunda sau a imaginatiei care intrece orice.

VIDEO. Uite cum iesi din zapada daca nu ai lopata. Toti soferii ar trebui sa vada aceasta metoda

Zapada ti-a facut o bucurie si ti-a blocat masina, iar utilajele de deszapezire au desavarsit opera, ridicand in jurul masinii un zid de nepatruns? Trebuie sa stii ca poti scoate masina.

Decizie istorica luata de Coreea de Nord. Ce se va intampla la Jocurile Olimpice de iarna din 2018

Cele doua Corei au cazut de acord, in cadrul discutiilor dintre reprezentantii sportivi ai celor doua tari, care au avut loc miercuri, sa participe cu o echipa comuna la hochei pe gheata feminin la.

Cum se vor acorda concediile medicale incepand din 2018! Modificarile care au fost facute

Mutarea sarcinii fiscale de la angajator la angajat vine cu o serie de schimbari si in ceea ce priveste obtinerea concediilor medicale. Printre altele, certificatele de concediu medical pot fi obtinute.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )