Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Primul single din ultimii cinci ani lansat de Justin Bieber

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Primul single din ultimii cinci ani lansat de Justin Bieber

Justin Bieber a lansat vineri un nou single solo, primul din ultimii cinci ani, fiind vorba despre o piesa cu influente RnB intitulata Yummy, informeaza Press Association. continuă pe Hotnews

Topul celor mai descarcate aplicatii din ultimii 10 ani

Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp si Instagram sunt aplicatiile mobile care s-au clasat pe primele locuri in topul descarcarilor in ultimii zece ani si toate acestea sunt detinute de Facebook, scrie BBC.

Ioana Constantin (PMP): Din capitala Baniei pana la Capitala tarii, primarii au fost alesi cu cel mai mic numar de voturi din ultimii 20 de ani. Revenirea la alegeri in 2 tururi, o obligatie

Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP, a tras un semnal de alarma si a explicat ca din capitala Baniei pana la Capitala tarii, primarii au fost alesi cu cel mai mic numar de voturi din ultimii.

Francul elvetian a explodat! Cea mai mare cotatie din ultimii 5 ani

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7793 leieuro, in crest.

Lionel Messi, cel mai bun marcator in ultimii 10 ani Cine mai face parte din TOP 10

Atacantul Lionel Messi FC Barcelona) este golgheterul perioadei 2010-2019 din cele mai bune 10 ligi ale lumii, conform unui studiu realizat de portalul specializat Transfermakt, conform caruia argentinianul a marcat 522 de goluri in 521 de meciuri, singurul fotbalist care are mai multe reusite decat jocuri.

Vine URGIA peste ROMANIA! Vom avea CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! ANUNTUL facut de meteorologi

Mai sunt doar cateva ore pana intram in noul an. in caz ca aveti planuri mari pentru aceasta seara, trebuie neaparat sa tineti cont de conditiile meteo. Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza.

Cum arata si functioneaza primul hoverbike din lume (FOTO, VIDEO)

O companie din Rusia a creat primul hoverbike motocicleta plutitoare) care poate fi condus de om, partial cel putin. Proiectantii s-au asigurat ca viteza si altitudinea nu este controlata de pilot, astfel incat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )