Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Probabil cel mai frumos joc din 2020, Ghost of Tsushima, primeste ultimul trailer

Playtech Playtech,
VIDEO Probabil cel mai frumos joc din 2020, Ghost of Tsushima, primeste ultimul trailer

Daca ti-au placut vreodata filmele cu samurai, iminentul Ghost of Tsushima ti-ar putea oferi cea mai apropiata experienta de acea perioada din istoria Japoniei. Mai sunt doar cateva zile. continuă pe Playtech

Dieta Reginei Elisabeta a II a. Iata ce mananca in fiecare zi cel mai longeviv suveran din istoria monarhiei britanice

La cei 94 de ani ai sai, bunica Printului William reuseste sa se mentina intr-o forma de zile mari. Nu doar ca este cel mai longeviv suveran din istoria monarhiei britanice, dar este si mereu pregatita sa.

Cat masoara cel mai inalt om din lume. Un baschetbalist care are 2,11 metri pare a fi un copil pe langa uriasul turc (FOTO)

Enes Kanter, in varsta de 27 de ani, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, s-a pozat cucompatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume. Baschetbalistul de origine turca a po.

VIDEO Cel mai spectaculos joc de curse: cum arata noul Test Drive

Cum se intampla in 2020, in urma cu cateva zile, un un dezvoltator francez a inceput sa-si promoveze jocurile viitoare printr-o serie de teasere si trailere online, incepand cu Test.

Nico, declaratii emotionante despre cel mai mare regret din viata: Daca as putea da timpul inapoi...

Cantareata Nico nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toata tara ii stie macar una dintre piesele pe care le-a lansat si sa nu uitam ca artista a urcat si pe scena Eurovision, in 2008. Desi s-a bucurat de.

DigiSport: El este cel mai inalt om din lume. Cat masoara uriasul si cum arata un baschetbalist de 2,11 metri langa el

Enes Kanter, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, a postat o fotografie spectaculoasa pe retelele sociale. Baschetbalistul de origine turca, inalt de 2,11 metri, s-a pozat cu compatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume.

Editiadedimineata.ro: Cel mai tanar milionar din Silicon Valley e roman, iar prima sa carte citita a fost pe la 6-7 ani. Una de programare

Pasionat de programare si software, dar si de muzica, Sebastian Dobrincu a infiintat in Statele Unite ale Americii companii care produc solutii folosite de giganti precum Facebook si Spotify. N-a avut o copilarie ca oricare dintre noi. Cand mi-au luat ai mei primul calculator il devoram, imi placea sa umblu prin setari, sa ii scot suruburi, sa ii scot placute de pe dinauntru,. Am avut o curiozitate nativa, cand am vazut fisierele alea imense care erau chineza pentru mine, am avut curiozitatea si ambitia sa le inteleg, explica acum relaxat.

RAPORT EY PENTRU PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Emitentii de la Bursa din Londra au atras sume record

Pe pietele din Londra au lipsit listarile IPO-urile) in timpul blocajului economic generat anul acesta de pandemia de Covid-19, dar finantarea atrasa in prima jumatate din 2020 de catre emitentii existenti a atins cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, potrivit unui raport realizat de compania de consultanta EY, preluat de dailybusinessgroup. co. uk.

El e cel mai bun fotbalist al lunii iunie din Serie A

Papu Gomez, fotbalistul argentinian al echipei Atalanta Bergamo, a fost ales cel mai bun jucator din.

Tariceanu, acuzatii grave despre centrele pentru testarea COVID-19: Guvernanti incompetenti, cand o sa incetati sa va mai bateti joc de romani?

Calin Popescu Tariceanu a venit cu acuzatii grave la adresa Guvernului, dupa ce s-au sesizat probleme in cele 103 centre de testare pentru COVID-19, care erau anuntate a fi disponibile pentru persoanele care doresc sa plece in strainatate. Potrivit acestuia, din totalul de centre disponibile, 100 sunt dedicate exclusiv pacientilor internati in spitale. Mesajul lui .

Ministrul Educatiei, despre cel mai bun, dar si cel mai rau scenariu pentru inceperea noului an scolar

Cel mai bun scenariu pentru inceperea noului an scolar va fi acela in care o parte a elevilor vor fi la scoala, iar ceilalti vor urma cursurile online, afirma ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea spune ca sunt sanse mici ca scoala sa inceapa in regim normal din toamna, in contextul pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )