Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO Procurorul general, Augustin Lazar, declaratie de presa: Este o perioada foarte sensibila pentru statul de drept si pentru justitie / O manipulare penibila

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Procurorul general, Augustin Lazar, declaratie de presa: Este o perioada foarte sensibila pentru statul de drept si pentru justitie / O manipulare penibila

Procurorul General, Augustin Lazar, a prezentat, luni, corespondenta cu ministrul Justitiei si CSM, spunand ca prima adresa a fost facuta in 13 martie 2017, iar urmatoarea adresa este din 19 martie, cand ministrul Justitiei cere detalii despre protocoale si desecretizarea. Manipularea opiniei publice este folosita ca instrument pentru destabilizarea activitatii procurorilor. Aceasta declaratie are rolul de a stabili adevarul. Consider si o chestiune de onoare si o datorie profesionala sa clarific toate suspiciunile si interpretarile false aparute abundent in spatiul public, a spus el, comentand ca este o perioada foarte sensibila pentru statul de drept si pentru justitie. continuă pe Hotnews

LIVEVIDEO Procurorul general, Augustin Lazar, declaratie de presa, de la ora 15.00

Procurorul general, Augustin Lazar, sustine luni, la ora 15. 00, o declaratie de presa privind corespondenta legata de protocoalele dintre Ministerul Public si SRI, la sediul Parchetului General.

Procurorul general Augustin Lazar face publice protocoalele dintre Ministerul Public si SRI

Procurorul general al Romaniei va prezenta corespondenta intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii pe marginea protocoalelor incheiate intre cele doua institutii. Magistratul va face declaratii pe acest subiect luni, in jurul pranzului.

Augustin Lazar: Tema protocoalelor este falsa

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma, sambata, ca a luat act de declansarea procedurii de evaluare si precizeaza ca tema protocoalelor este falsa. Lazar precizeaza ca toate aspectele de interes privind tema protocoalelor au fost aduse la cunostinta Consiliului Superior al Magistraturii si Ministerului de Justitie, iar saptamana viitoare Ministerul Public va publica toata corespondenta avuta cu aceste institutii, relateaza News. ro.

Tudorel Toader declanseaza procedura de evaluare a activitatii procurorului general, Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, sambata, pe Facebook, ca declanseaza procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale desfasurata de catre procurorul general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, Augustin Lazar.

Tudorel Toader anunta ca ncepe evaluarea procurorului general, Augustin Lazar

Tudorel Toader, a anuntat sambata dimineata, pe Facebook, ca incepe procedura de evaluare a activitatii procurorului general, Augustin Lazar, ministrul justitiei folosind ca motiv protocoalele incheiate cu SRI. Amintim ca evaluarea activitatii DNA a dus la revocarea din functie a sefei institutiei, Laura Codruta Kovesi.

VIDEO Procurorul general al Romaniei, lamuriri in scandalul protocoalelor

Procurorul General al Romaniei a sustinut o conferinta de presa. Acesta este asteptat sa faca publica corespondenta intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii pe marginea protocoalelor incheiate intre cele doua institutii.

Augustin Lazar iese la atac: Tudorel Toader a mintit pe Facebook. Documentele nu mint! (VIDEO)

Razboi deschis intre procurorul general Augustin Lazar si ministrul Justitiei, Tudorel Toader! Dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de evaluarea a activitatii manageriale a procurorului general aducand.

Reactia lui Augustin Lazar, dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca a declansat procedura de evaluare: Tema protocoalelor este falsa

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma, sambata, ca a luat act de declansarea procedurii de evaluare si precizeaza ca tema protocoalelor este falsa. Lazar precizeaza ca toate aspectele de interes privind tema protocoalelor au fost aduse la cunostinta Consiliului Superior al Magistraturii si Ministerului de Justitie, iar saptamana viitoare Ministerul Public va publica toata corespondenta avuta cu aceste institutii.

Augustin Lazar, prima reactie dupa anuntul lui Tudorel Toader privind protocoalele

Procurorul general, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Mesajul procurorului general privind protocoalele din 2016: Luand act de.

Augustin Lazar, despre evaluarea lui Tudorel Toader: Un nou atac la Ministerul Public intr-o perioada cu dosare esentiale precum Dosarul Revolutiei sau Dosarul evenimentelor violente din 10-11 august

Procurorul general Augustin Lazar a avut o prima reactie dupa ce sambata dimineata Tudorel Toader a anuntat declantarea procedurii de evaluare a activitatii procurorului general, evaluare ce foarte probabil.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )