Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Produsele anului: Macbook Air e cel mai bun laptop, dar pe dispozitivele mobile sunt necesare baterii mai bune

Adevărul Adevărul,
VIDEO Produsele anului: Macbook Air e cel mai bun laptop, dar pe dispozitivele mobile sunt necesare baterii mai bune

La Adevarul Live, jurnalistii Tech Adevarul au facut retrospectiva anului 2013 din punct de vedere al tehnologiei si au nominalizat cele mai bune dispozitive din 2013: iPad Air, MacBook Air si Samsung Galaxy S4, insa autonomia scazuta a smartphone-urilor este o dezamagire. continuă pe Adevărul

Filmul Pozitia copilului, inclus pe lusta celor patru favorite pentru o nominalizare la Oscarul pentru cel mai bun film strain

Pelicula Pozitia copilului, regizata de Calin Peter Netzer, a fost inclusa pe lista celor patru filme considerate favorite la a fi nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film strain, potrivit The.

Titlurile Electroputere au crescut cu 172,52%

Avansul la luna al actiunilor societatii Electroputere Craiova simbol EPT) a fost, in perioada 12 noiembrie - 12 decembrie, de 172,52%, raportat la moneda europeana, potrivit unei analize a ziarului BURSA. Progresul EPT a adus investitorilor cel mai bun randament, din randul celor analizate.

FOTO VIDEO Telefoanele anului pe Tech Adevarul: cele mai bune nu sunt si cele mai populare

Finalul anului vine cu topurile clasice. Astazi lansam nominalizarile Tech Adevarul pentru cele mai bune gadgeturi si tehnologii ale anului 2013. La telefoane mobile, HTC One a fost alegerea evidenta pentru toti cei trei oameni care scriu despre tehnologie pe adevarul. ro.

Cel mai bun sportiv moldovean in anul 2013

Halterofilul Oleg Sirghi este Cel mai bun sportiv moldovean in anul 2013. El a acumulat cele mai multe voturi in sondajul efectuat traditional de Asociatia Presei Sportive din Moldova APSM).

BET-FI, cel mai performant indice

Indicele BET-XT, al primelor 25 de societati de la BVB, inclusiv SIF-urile, a avansat, in intervalul 15 noiembrie - 17 decembrie, cu 4,17%, iar BET, al celor mai lichide zece companii listate, s-a apreciat cu 2,72%.

Actiunile Electroputere Craiova, in crestere cu 137,07%

Investitorii care au ales sa cumpere actiunile cotate la Bursa pe 15 noiembrie si sa le vanda pe 16 decembrie ar fi obtinut cel mai mare randament daca ar fi optat pentru titlurile companiei craiovene Electroputere EPT), ale carei cotatii au urcat cu 137,07% in acest interval.

Actiunile Electroputere Craiova, in crestere cu 149,5%

Actiunile producatorului de motoare, generatoare si transformatoare electrice Electroputere Craiova EPT) au avansat, in perioada 13 noiembrie - 13 decembrie 2013, cu 149,5%, fiind compania a carei cotatie s-a apreciat cel mai mult dintre toate firmele listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Cel mai lenes functionar din lume este un american: Expert in schimbari climatice, a absentat de la munca 18 luni, motivand uneori ca este in misiune CIA

Expert in schimbari climatice si cel mai bine platit angajat al Agentiei americane de protectie a Mediului, EPA, John C. Beale risca cel putin 30 de luni de inchisoare, dupa ce, in loc sa munceasca, a preferat ani de zile sa citeasca carti, sa mearga cu bicicleta sau sa-si petreaca vacantele in locuinta sa din Cape Cod. Acesta a pretins chiar ca este spion CIA pentru a-si motiva absentele de la munca, scrie Slate. fr.

Somajul din Marea Britanie, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului din Marea Britanie a scazut la 7,4% in perioada august - octombrie 2013, cel mai redus nivel din ultimii patru ani si jumatate, de la 7,6% in intervalul iulie - septembrie, anunta Oficiul National de Statistica de la Londra.

Cursul BNR a ajuns la 4,4749 lei/euro, cel mai ridicat nivel inregistrat dupa 18 septembrie

Cotatiile monedei nationale au ramas usor peste 4,47 lei/euro in prima parte a sesiunii, astfel ca Banca Nationala a Romaniei BNR) a publicat un curs de referinta de 4,4749 lei/euro, reprezentand cel mai .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )