Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea, mai calda decat in mod normal

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea, mai calda decat in mod normal

Luni, valorile de temperatura se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii, dar in special in vest si nord-vest. Cerul va avea innorari si pe arii restranse vor fi precipitatii neinsemnate cantitativ, ziua mai ales in regiunile sud-vestice, iar seara si noaptea in est si sud-est, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea, mai calda decat in mod normal

Luni, valorile de temperatura se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii, dar in special in vest si nord-vest. Cerul va avea innorari si pe arii restranse vor fi precipitatii neinsemnate cantitativ, ziua mai ales in regiunile sud-vestice, iar seara si noaptea in est si sud-est, informeaza Mediafax.

Prognoza meteo in weekend: Cum va fi vremea in tara si la Bucuresti

Sambata, desi valorile termice vor continua sa scada usor in majoritatea regiunilor, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si va ploua, ziua in vestul si nord-vestul tarii, iar noaptea pe arii extinse in jumatatea de vest a teritoriului si izolat in rest, potrivit prognozei publicate de Mediafax.

Feng shui pentru casa ta: Cele mai puternice pietre si cristale

Pietrele si cristalele sunt cunoscute din vremuri antice ca avand energii puternice si benefice omului. Ele au fost folosite de specialistii in feng shui pentru a imbunatati calitatea unui spatiu, indiferent ca este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )