Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Protest la o fabrica din Maramures. Sute de angajati au primit salarii reduse, dupa ce angajatorul nu a majorat brutul decat pentru salariul minim pe economie (Digi 24)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protest la o fabrica din Maramures. Sute de angajati au primit salarii reduse, dupa ce angajatorul nu a majorat brutul decat pentru salariul minim pe economie (Digi 24)

Cateva zeci de angajati ai Weidmuller din Tautii Magheraus, in judetul Maramures, au protestat miercuri seara si joi dimineata, dupa ce oamenii au constatat o scadere a salariilor cu peste 22%, in urma trecerii contributiilor de la angajator la angajat, scrie Digi 24. continuă pe Hotnews

Descoperire socanta intr-o padure din Maramures. Oamenii au incremenit cand au vazut ce se afla acolo

Un barbat din Maramures a fost gasit mort intr-o padure, la aproape o luna de la momentul in care disparut fara urma. Gheorghe Popovici, in varsta de 29 de ani, a fost cautat cu disperare de.

Un elev NEVAZATOR din Ploiesti nu este primit la scoala cu insotitor. Avocatul Poporului s-a SESIZAT din oficiu

Un elev nevazator de clasa a X-a al Colegiul National Alexandru Ioan Cuza din Ploiesti nu este primit la scoala cu insotitor, desi legea ii permite sa aiba unul permanent la liceu. Personalul liceului,.

VIDEO Serena Williams, din nou pe teren intr-un meci oficial, dupa o pauza mai mare de un an de zile

Serena Williams e back in business, dupa o pauza de peste un an de zile. Fostul lider al ierarhiei WTA a revenit pe teren intr-o partida oficiala alaturi de sora Venus, in meciul de dublu al confruntarii cu Olanda din FedCup.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )