Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Protest n Piata Victoriei, dupa adoptarea Codului Penal. Peste 3.000 de persoane au manifestat. Tensiuni cu jandarmii. Circulatie blocata. Repetenti si infractori, nu va vrem conducatori UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protest n Piata Victoriei, dupa adoptarea Codului Penal. Peste 3.000 de persoane au manifestat. Tensiuni cu jandarmii. Circulatie blocata. Repetenti si infractori, nu va vrem conducatori UPDATE

Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Victoriei, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat astazi, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege PSD-ALDE de modificare a Codului Penal, dupa o procedura accelerata in Parlament. ____________UPDATE 22:30 Cateva sute de oameni mai protesteaza la aceasta ora. Circulatia este blocata in continuare. UPDATE 22:00 La multi ani, Liviule / Aici vom fi zi de zi / PSD - ciuma rosie - mai scandeaza manifestantii. UPDATE 21:53 imbranceli intre protestatari si jandarmiUPDATE 21:32 Circulatia ramane in continuare blocata. UPDATE 21:13 Unele grupuri au inceput sa paraseasca piataUPDATE 20:44 Aproape 3. 000 de oameni s-au adunat la protestul din Piata Victoriei. UPDATE 20:36 Apare un camion al Jandarmeriei cu garduri si se huiduie puternicUPDATE 20:33 Cativa oameni biciclisti, precum si o femeie in carucior) s-au asezat pe carosabil intre garduri si trotuarul din fata Guvernului. continuă pe Hotnews

Protest in Piata Victoriei, dupa adoptarea Codului penal. Ce se intampla in fata Guvernului

Aproximativ 200 de persoane protesteaza, la ora transmiterii stirii, in Piata Victoriei, din Capitala. Protestatarii, care scandeaza impotriva Guvernului si a PSD, s-au pozitionat la trecerea de pietoni de.

Protest in Piata Victoriei, dupa adoptarea Codului penal. Detaliul observat, in direct, de Radu Tudor

Aproximativ 200 de persoane protesteaza, la ora transmiterii stirii, in Piata Victoriei, din Capitala. Protestatarii, care scandeaza impotriva Guvernului si a PSD, s-au pozitionat la trecerea de pietoni de.

VIDEO Protest n Piata Victoriei, dupa adoptarea Codului Penal. Aproape 3.000 de persoane manifesteaza. Tensiuni cu jandarmii. Circulatie blocata. Repetenti si infractori, nu va vrem conducatori UPDATE

Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Victoriei, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat astazi, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege PSD-ALDE de modificare a Codului Penal, dupa o procedura accelerata in Parlament. ____________UPDATE 21:53 imbranceli intre protestatari si jandarmiUPDATE 21:32 Circulatia ramane in continuare blocata. UPDATE 21:13 Unele grupuri au inceput sa paraseasca piataUPDATE 20:44 Aproape 3. 000 de oameni s-au adunat la protestul din Piata Victoriei. UPDATE 20:36 Apare un camion al Jandarmeriei cu garduri si se huiduie puternicUPDATE 20:33 Cativa oameni biciclisti, precum si o femeie in carucior) s-au asezat pe carosabil intre garduri si trotuarul din fata GuvernuluiUPDATE 20:31 Manifestantii imping gardul din fata Guvernului. Hotii, hotii! - se strigaUPDATE 20. 26: Protestatarii au repurtat o mica victorie: jandarmii au renuntat la blocarea lor pe trotuar. Au fost montate garduri langa trecerea de pietoni, traficul e in continuare blocat in piata. UPDATE 20:15 Traficul este acum blocat in aproape toata Piata. Nu se mai circula nici pe Kiseleff, nici pe Mihalache, nici pe Aviatorilor.

UPDATE VIDEO Protest n Piata Victoriei, dupa adoptarea Codului Penal. Peste 3.000 de persoane au manifestat. Tensiuni cu jandarmii. Repetenti si infractori, nu va vrem conducatori

Peste 3 mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat astazi, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege PSD-ALDE de modificare a Codului Penal, dupa o procedura accelerata in Parlament. Oameni au scandat La multi ani, Liviule / Aici vom fi zi de zi / PSD - ciuma rosie. Nu au lipsit incidentele cu jandarmii care au incercat sa blocheze trecerile de pietoni, tensiunea in Piata fiind una ridicata dupa ce protestatari au reusit sa blocheze circulatia pe bulevardele Aviatorilor si Kiseleff. ____________UPDATE 23:50 Jandarmii s-au retras. In Piata mai sunt circa 50 de oameni care blocheaza in continuare bulevardul Kiseleff.

LIVEVIDEO Protest n Piata Victoriei, dupa adoptarea Codului Penal. Aproape 1.000 de persoane manifesteaza. Tensiuni cu jandarmii. Dragnea si ai lui, tradatorii neamului UPDATE

Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Victoriei, dupa Camera Deputatilor a adoptat astazi, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege PSD-ALDE de modificare a Codului Penal, dupa o procedura accelerata in Parlament. 43 Sunt la aceasta ora aproximativ 1. 000 de manifestanti imprastiati in toata piata, inclusiv cei din fata Antipa. UPDATE 19:37 S-a inchis circulatia dinspre blvd. Kiseleff spre Calea VictorieiUPDATE 19. 32: Cativa manifestanti s-au asezat pe carobil pe breteaua dinspre Kiseleff spre Gara, blocand traficul. Totodata, Jandarmeria i-a blocat o buna bucata de vreme pe cele 200-300 de persoane care voiau sa traverseze dinspre Muzeul Antipa spre Piata.

LIVEVIDEO Protest n Piata Victoriei, dupa adoptarea Codului Penal. Aproape 3.000 de persoane manifesteaza. Tensiuni cu jandarmii. Circulatie blocata. Repetenti si infractori, nu va vrem conducatori UPDATE

Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Victoriei, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat astazi, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege PSD-ALDE de modificare a Codului Penal, dupa o procedura accelerata in Parlament. ____________UPDATE 20:36 Apare un camion al Jandarmeriei cu garduri si se huiduie puternicUPDATE 20:33 Cativa oameni biciclisti, precum si o femeie in carucior) s-au asezat pe carosabil intre garduri si trotuarul din fata GuvernuluiUPDATE 20:31 Manifestantii imping gardul din fata Guvernului. Hotii, hotii! - se strigaUPDATE 20. 26: Protestatarii au reputat o mica victorie: jandarmii au renuntat la blocarea lor pe trotuar. Au fost montate garduri langa trecerea de pietoni, traficul e in continuare blocat in piata. UPDATE 20:15 Traficul este acum blocat in aproape toata Piata. Nu se mai circula nici pe Kiseleff, nici pe Mihalache, nici pe Aviatorilor. UPDATE 20:10 Un lant de protestatari a blocat intrarea pe Bd. Aviatorilor. Ei s-au asezat pe trecere. Lumea aplauda. UPDATE 19:58 Circa 1. 500 de manifestanti acum. Un partid de hoti si de mafioti - scandeaza eiUPDATE 19:52 Jandarmii incearca sa impinga un grup de manifestanti cu un banner cu mesajul Depolitizarea CCR) spre centrul pietei. Jandarmeria apara hotia, le striga manifestantii.

Reactia lui Dragnea dupa adoptarea Codului penal: Eu nu vreau sa plec ca prostul din aceasta functie

Liviu Dragnea a spus miercuri, la cateva ore de la adoptarea Codului penal in parlament, ca actul normativ, asa cum a fost el modificat de PSD si ALDE, este dedicat justitiabililor din Romania, scrie G4Media .

LIVE VIDEO Protest in Capitala, dupa adoptarea Codului penal: Oprim codul penalilor! Insubordonare civica. Blocam Piata Victoriei!

Un protest important este anuntat miercuri seara in Piata Victoriei, evenimentul, ce este anuntat de mai multe comunitati pe Facebook, indeamna la insubordonare civica si la blocarea Pietei Victoriei, dupa votul final acordat modificarilor Codului Penal.

Incident la protestul din Piata Victoriei. Doi jandarmi au fost raniti de un grup de oameni

Aproximativ 200 de persoane protesteaza, la ora transmiterii stirii, in Piata Victoriei, din Capitala. Protestatarii, care scandeaza impotriva Guvernului si a PSD, s-au pozitionat la trecerea de pietoni de.

VIDEO Protest inedit la Brasov fata de adoptarea Codului Penal. Oamenii au blocat o strada din centrul orasului

Aproape 20 de oameni au protestat inedit timp de 20 de minute fata de aprobarea Codului Penal. Au blocat unul dintre cele mai circulate bulevarde la o ora de varf.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )