Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Protest cu porci zburatori la Ministerul Educatiei: Porcii zboara, scoala incepe, elevii tot nu au tablete

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protest cu porci zburatori la Ministerul Educatiei: Porcii zboara, scoala incepe, elevii tot nu au tablete

Reprezentanti ai Consiliului National al Elevilor si ai Comunitatii Declic au organizat luni, in prima zi de scoala, un flash mob in fata Ministerului Educatiei, unde au mers cu porci zburatori. Ei le-au reprosat guvernantilor ca nu s-au tinut de cuvant si nu le-au dat elevilor cele 250. 000 de tablete promise. continuă pe Hotnews

Flash mob cu porci zburatori in fata Ministerului Educatiei, in semn de protest fata de faptul ca elevii nu au primit tabletele promise

Reprezentanti ai Consiliului National al Elevilor si ai Comunitatii Declic participa, luni, la un flash mob in fata Ministerului Educatiei, pentru a atrage atentia ca elevii nu au primit tabletele si laptopurile promise de autoritati. Ei au venit cu pancarte si porci zburatori.

Protest in prima zi de scoala la Ministerul Educatiei. Elevii ies in strada

Protest de amploare chiar in prima zi de scoala la poarta Ministerului Educatiei.

Cum o sa inceapa scoala pe 14 septembrie 2020. Ce scenarii au cei de la Ministerul Educatiei

Ministerul Educatii a facut declaratii de ultima ora cu privire la inceperea scolii. Purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei a vorbit despre cele mai importante aspecte ale organizarii orelor de curs, incepand cu 14 septembrie. Cum incepe scoala pe 14 septembrie. Care sunt scenariile Ministerului Educatiei in noul an scolar scolar, unitatile de invatamant vor .

Doi secretari de stat din Ministerul Educatiei si-au luat concediu pentru a face campanie electorala

Doi secretari de stat din Ministerul Educatiei, Luminita Barcari si Dragos Radulescu, si-au luat concediude odihna chiar la inceputul acestui an scolar extrem de dificil, deoarece candideaza la alegerile locale si sunt in campanie electorala.

Doi secretari de stat din Ministerul Educatiei si-au luat concediu pentru campania electorala

Doi dintre secretarii de stat numiti la Ministerul Educatiei si Cercetarii si-au luat concediu de od.

Ministerul Educatiei solicita CMBSU ca patru scoli sa fie trecute din scenariul galben in cel rosu

Ministerul Educatiei a transmis catre Guvern, MAI si Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) o informare prin care cere ca patru unitati de invatamant sa fie incadrate in scenariul rosu, deoarece nu pot indeplini conditiile de desfasurare a cursurilor potrivit scenariului 2 - galben.

Ministerul Educatiei si Cercetarii a anuntat cum vor incepe scolile: 12.610 unitati de invatamant incep cursurile in scenariul 1, 4.892 in scenariul 2 si 238 in scenariul 3

Ministerul Educatiei si Cercetarii a anuntat, in cursul zilei de vineri, cate scoli din Romania se incadreaza in fiecare dintre cele trei scenarii propuse. Un numar de 12. 610 de unitati de.

Cum va arata noul an scolar in pandemie: in peste 12.600 de scoli din Romania copiii se intorc in banci Ultimele date transmise de Ministerul Educatiei

Elevii din peste 12. 600 de scoli din Romania se intorc in banci, incepand de luni, in timp ce in peste 5. 100 de unitati de invatamant cursurile vor fi in scenariul hibrid - prezenta fizica si ore online, prin rotatie - si in scenariul rosu - exclusiv online, conform ultimelor date transmise vineri de Ministerul Educatiei. in Capitala, 17 unitati de invatamant vor incepe noul an scolar cu ore exclusiv online, iar aproape 600 vor urma scenariul mixt.

Ministerul Educatiei: 238 de unitati scolare incep anul in scenariul rosu, cu invatamant exclusiv online

Ministerul Educatiei si Cercetarii a centralizat datele din intraga tara referitoare la inceperea anului scolar si a transmis, vineri, ca 12. 610 de unitati de invatamant vor invata in Scenariul 1, 4. 892 in Scenariul 2, 238 in Scenariul 3 si sapte unitati vor combina scenariul galben cu cel verde.

Scoala in pandemie? Doi secretari de stat din Ministerul Educatiei si-au luat concediu pentru campania electorala

Doi secretari de stat din cadrul Ministerului Educatiei, Luminita Barcari si Dragos Radulescu, si-au luat concediu de odihna chiar la inceputul acestui an scolar extrem de dificil, deoarece candideaza la alegerile locale si sunt in campanie electorala, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )