Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Protest la o trecere de pietoni de la iesirea din Capitala: Cteva persoane ncearca sa blocheze circulatia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protest la o trecere de pietoni de la iesirea din Capitala: Cteva persoane ncearca sa blocheze circulatia

Aproximativ zece persoane incearca sa blocheze circulatia pe o trecere de pietoni din apropierea monumentului Fantana Mioritei din Capitala, in semn de protest fata de ultimele modificari ale codurilor penale. continuă pe Hotnews

Care sunt noile tarife privind utilizarea locurilor de parcare din Capitala

De la 1 iulie 2018, au intrat in vigoare noile tarife privind utilizarea locurilor de parcare din Capitala, in functie de zona. Au fost instituite 3 zone de taxare la nivelul Capitalei, cu urmatoarele tarife pe.

VIDEO Protest la Cluj pe o trecere de pietoni fata de modificarile Codurilor penale: Traversam pna cstigam

Clujenii au blocat, vineri, la pranz, timp de 45 de minute, o trecere de pietoni din oras in semn de protest fata de modificarile la Codurile penale, argumentand ca in Parlament se blocheaza democratia. La Cluj, se trece strada. Nu, nu protestatarii blocheaza aceasta strada. Coruptia o blocheaza.

VIDEO Protest in centrul Clujului. Manifestantii au blocat o trecere de pietoni pentru cateva minute

Aproximativ 30 de clujeni au blocat partial traficul pe o artera din oras, vineri, 6 iulie. Oamenii au recurs la acest gest pentru a protesta fata de politica aliantei aflate la guvernare.

Protest in Piata Victoriei din Capitala, incepand: Oprim codul penalilor!

Un protest organizat de Comunitatea Coruptia ucide, sub sloganul Oprim codul penalilor! Stop, penalilor, are loc, marti seara, in Piata Victoriei din Capitala. Manifestatia vine dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificari ale Codului penal.

Protest in Piata Victoriei din Capitala, incepand cu ora 19.00: Oprim codul penalilor!

Comunitatea Coruptia ucide a transmis marti, pe Facebook, un anunt privind organizarea unui protest,Oprim codul penalilor! Stop, penalilor, care ar urma sa se desfasoare in Piata Victoriei din Capitala, incepand cu ora 19. Anuntul vine dupa ce Senatul a adoptat in regim de urgenta modificari ale Codului penal.

VIDEO Protest in fata Parlamentului de la Chisinau. Manifestantii au cerut respectarea Rezolutiei de la protestul din 1 iulie din PMAN

Zeci de simpatizanti si activisti ai Platformei DA si Partidului Actiune si Solidaritate s-au adunat in dimineata de joi, 5 iulie, in fata Parlamentului de la Chisinau pentru a le solicita deputatilor sa respecte prevederile din Rezolutia protestului din 1 iulie, din Piata Marii Adunari Nationale.

Carambol cu sase masini la iesirea din Targoviste: mai multe victime

Sase masini au fost avariate, dupa ce soferul unei cisterne nu a reusit sa franeze la timp si a lovit coloana de vehicule din fata sa. Accidentul s-a produs marti, pe DN 72 Targoviste -.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )