Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Proteste impotriva lui Vladimir Putin in 80 de orase ale Rusiei, in ziua in care liderul de la Kremlin implineste 65 de ani. Cel putin 100 de manifestanti arestati

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Proteste impotriva lui Vladimir Putin in 80 de orase ale Rusiei, in ziua in care liderul de la Kremlin implineste 65 de ani. Cel putin 100 de manifestanti arestati

Mii de sustinatori ai lui Alexei Navalny, liderul opozitiei ruse aflat in prezent in detentie, au iesit in strada sambata in aproape 80 de orase din Rusia pentru a protesta impotriva lui Vladimir Putin, in ziua in care liderul de la Kremlin implineste 65 de ani, relateaza AFP. UPDATE: Cel putin 100 de manifestanti au fost arestati. continuă pe Hotnews

VIDEO Proteste impotriva lui Vladimir Putin in 80 de orase ale Rusiei, in ziua in care liderul de la Kremlin a implinit 65 de ani. Cel putin 100 de manifestanti arestati

Mii de sustinatori ai lui Alexei Navalny, liderul opozitiei ruse aflat in prezent in detentie, au iesit in strada sambata in aproape 80 de orase din Rusia pentru a protesta impotriva lui Vladimir Putin, in ziua in care liderul de la Kremlin implineste 65 de ani, relateaza AFP. UPDATE: Cel putin 100 de manifestanti au fost arestati.

VIDEO Proteste impotriva lui Vladimir Putin in 80 de orase ale Rusiei, in ziua in care liderul de la Kremlin implineste 65 de ani

Mii de sustinatori ai lui Alexei Navalny, liderul opozitiei ruse aflat in prezent in detentie, au iesit in strada sambata in aproape 80 de orase din Rusia pentru a protesta impotriva lui Vladimir Putin, in ziua in care liderul de la Kremlin implineste 65 de ani, relateaza AFP. UPDATE: Cel 10 protestatari retinuti de politie la Sankt Petersburg. Reuters).

Proteste impotriva lui Vladimir Putin in 80 de orase ale Rusiei, in ziua in care liderul de la Kremlin implineste 65 de ani

Mii de sustinatori ai lui Alexei Navalny, liderul opozitiei ruse aflat in prezent in detentie, au iesit in strada sambata in aproape 80 de orase din Rusia pentru a protesta impotriva lui Vladimir Putin, in ziua in care liderul de la Kremlin implineste 65 de ani, relateaza AFP.

Mii de rusi manifesteaza impotriva lui Vladimir Putin, in ziua in care acesta implineste 65 de ani

Mii de partizani ai opozantului Aleksei Navalnii, in prezent in detentie, manifesteaza in intreaga Rusie impotriva presedintelui Vladimir Putin, sambata, ziua in care liderul de la Kremlin implineste 65 de ani.

Proteste de amploare de ziua presedintelui Vladimir Putin. Peste 100 de oameni au fost arestati

Politia rusa a arestat peste 100 de persoane in mai multe orase, in urma unor proteste prin care opozitia a marcat ziua de nastere a presedintelui Vladimir Putin, informeaza Reuters. La.

Vladimir Putin, felicitat de catre Dodon cu ocazia aniversarii a 65 de ani: Sunteti un remarcabil om de stat

Igor Dodon l-a felicitat sambata, 7 octombrie, pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, cu prilejul aniversarii zilei sale de nastere, presedintele rus implineste 65 de ani. Seful statului i-a adresat omologului sau cele mai calde si cordiale felicitari, da si multa sanatate, viata lunga si noi succese intru slava Rusiei si a poporului ei.

Vladimir Putin stia din 2001 ca Phenianul are arma nucleara

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca la inceputul anilor 2000, Kim Jong-il, tatal actualului lider nord-coreean, i-a spus ca Phenianul are arma nucleara, astfel ca, potrivit liderului de la Kremlin, sanctiunile occidentale nu au facut decat sa incurajeze Phenianul sa dezvolte bomba cu hidrogen.

Vladimir Putin stia inca de acum 16 ani ca regimul de la Phenian are o arma nucleara

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca stia inca din anul 2001 ca regimul comunist al Coreii de Nord detine o arma nucleara.

Vladimir Putin, indecis daca va candida pentru un nou mandat

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat miercuri ca inca nu a decis daca va candida din nou la alegerile prezidentiale din martie 2018 pentru a obtine al patrulea si ultimul) mandat prezidential,.

Vladimir Putin: Vom contribui in continuare la solutionarea politica a problemei transnistrene

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a declarat marti, 3 octombrie, ca Moscova este deschisa spre o colaborare cu Chisinaul si ca in continuare va contribui la solutionarea politica a problemei transnistrene. Declaratia liderului de la Kremlin a fost facuta in cadrul ceremoniei de primire a scrisorii de acreditare a noului ambasador al Republicii Moldova la Moscova, Andrei Neguta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,272 seconds )