Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Protestul anti-coruptie din Romania, dus pe covorul rosu de la Festivalul de film din Berlin

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protestul anti-coruptie din Romania, dus pe covorul rosu de la Festivalul de film din Berlin

Aproape toti romanii veniti cu treaba la Festivalul de Film de la Berlin - regizori, producatori, actori, selectioneri de festival au participat duminica seara la un protest pe covorul rosu, obtinut prin amabilitatea organizatorilor festivalului care le-a acordat un minut inaintea ultimei proiectii din palatul festivalului. Protestul a fost transmis live pe site-ul oficial al festivalului berlinale. de). continuă pe Hotnews

Protestele din Romania, pe covorul rosu de la Festivalul de la Berlin (VIDEO)

Protestele din Romania impotriva coruptiei si a politicienilor au ajuns sa fie cunoscute si la Festivalul International de Film de la Berlin. Multumita regizorului Tudor Giurgiu, producatoarei Ada.

Protestele din Romania, pe covorul rosu al uneia dintre cele mai importante evenimente cinematografice : Actorul Levente Molnar a afisat mesajul rezist la gala premiilor BAFTA

Actorul Levente Molnar, protagonist in lungmetrajul Fiul lui Saul, nominalizat la categoria cel mai bun film strain la gala premiilor britanice BAFTA, a afisat la sosirea pe covorul rosu.

Protestele din Romania, pe covorul rosu al uneia dintre cele mai importante evenimente cinematografice : Actorul Levente Molnar a afisat mesajul REZIST la gala premiilor BAFTA

Actorul Levente Molnar, protagonist in lungmetrajul Fiul lui Saul, nominalizat la castigator al Oscarului pentrucel mai bun film strain , a afisat la sosirea pe covorul rosu la.

ANALIZA Corporatiile multinationale din Romania intre legenda si real life

De ceva vreme, atacurile la adresa multinationalelor obisnuite pe site-urile de dezinformare au devenit foarte frecvente in discursul sau delirul) politic. La lunga lista a pacatelor de care ele se fac vinovate in ochii unora, s-a mai adaugat unul cel mai grav : au incitat la proteste anti-coruptie! Nu imi propun sa demontez elucubratii, nici sa intru in polemici inepte pe tema Romania colonie a Occidentului si alte marote ale neo-nationalismului bastinas. Discutia despre multinationale provoca multe controverse in toata lumea si in cazul Romaniei nu imi propun decat sa apelez la argumente factuale, in masura in care cifrele si statistica ne ajuta.

Kelemen Hunor: Nemultumirile protestatarilor din Romania sunt legitime

Kelemen Hunor, presedintele Uniunii Democrate Maghiare din Romania, a declarat ca nemultumirile protestatarilor din Romania sunt legitime. Guvernul de la Bucuresti trebuie sa recunoasca faptul.

Ambasadorul Rusiei despre harta Moldovei Mari data de Putin lui Dodon: Nu cred ca a fost vorba de o harta cu Moldova Mare, este doar o dovada a istoriei comune dintre Moldova si Rusia / Despre criza din Romania: O problema minora de a declara sau nu o am

Ambasadorul Rusiei in Romania, Valeri Kuzmin, a declarat intr-un interviu pentru Adevarul ca harta cu Moldova Mare data cadou de Vladimir Putin lui Igor Dodon nu a fost harta cu Moldova Mare, ci o harta medievala cu Principatul Moldovei, care a existat. Intrebat daca n-ar trebui sa interpretam gestul asta mai mult decat este, Kuzmin a spus Absolut. Este pur si simplu o inmanare a unui document istoric din arhive, care ar fi mult mai bine, cred eu, sa fie pastrat de moldoveni in muzeul lor. Inc e priveste criza din Romania, Valeri Kuzmin a spus ca sper ca societatea romaneasca va fi suficient de matura sa iasa din impasul creat de aceasta problema minora de a declara sau nu o amnistie.

Protestele din Romania vazute de presa din Ungaria: Guvern respingator si presedinte mincinos

Situatia privind protestele din Romania a fost discutata si de presa din Ungaria. Publicatia Budapest Beacon a publicat un interviu cu filozoful ungur G. Tamas in care acesta vorbeste despre dinamica.

Seara magica a sporturilor de contact din Romania: Lucian Bute, Ronald Gavril, Benjamin Adegbuyi si Catalin Morosanu urca in ring in aceeasi noapte

Iubitorii sportului de contact din Romania pot nota in calendar data de 25 februarie, deoarece vor avea parte de un regal. Patru dintre cei mai buni luptatori romani vor urca in ring in me.

Surse Reuters: Banca elena Eurobank vrea sa vanda o participatie in subsidiara sa din Romania, Bancpost

Banca elena Eurobank caut un partener strategic care sa cumpere o participatie din divizia Bancpost din Romania, pe care o detine integral, in cadrul eforturilor de a reduce expunerea la active din afara Greciei, au declarat surse din cadrul bancii vineri pentru Reuters.

Eurobank vinde o participatie in subsidiara sa din Romania, Bancpost

Eurobank este in cautarea unui partener strategic pentru achizitionarea unei participatii in subsidiara sa din Romania, Bancpost, deoarece incearca sa-si reduca expunerea peste hotare, au declarat vineri, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )