Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO PSD a sicanat din nou conferinta lui Nicusor Dan. Primarul Sectorului 5 a trimis basculante si tunuri cu apa. E filonul comunist din PSD

Adevărul Adevărul,
VIDEO PSD a sicanat din nou conferinta lui Nicusor Dan. Primarul Sectorului 5 a trimis basculante si tunuri cu apa. E filonul comunist din PSD

PSD l-a sicanat din nou pe candidatul dreptei la Primaria Capitalei. Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a trimis un sir de basculante la conferinta de presa sustinuta de Nicusor Dan in aer liber, in Sectorul 5. in momentul in care Nicusor Dan a inceput sa vorbeasca, soferii de basculante au pornit motoarele si au inceput sa claxoneze, astfel incat sa-l acopere. Camioanele erau inscriptionate cu initialele lui Daniel Florea. continuă pe Adevărul

VIDEO Nicusor Dan, bruiat din nou la o conferinta de presa: Angajatii Primariei Sectorului 5, de pe masinile de salubrizare, au claxonat fara oprire

Nicusor Dan este din nou bruiat la o conferinta de presa. De data aceasta de angajatii Primariei Sectorului 5, de pe masinile de salubrizare, au claxonat fara oprire, astfel incat candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei sa nu se poata auzi. in intersectie era si un politist local al Primariei Sector 5, care nu a intervenit, desi linistea publica a fost perturbata. Primaria Sectorului 5 este condusa de Daniel Florea PSD).

Nicusor Dan, bruiat din nou la conferinta de presa. Evenimentul, intrerupt de echipele de salubrizare din Sectorul 5 cu concursul Politiei Locale, a fost marcat de claxoane si motoare turate. Jurnalistii, stropiti cu dezinfectant (VIDEO)

Conferinta de presa desfasurata de Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a fost bruiata din nou. De aceasta data, evenimentul a fost marcat de claxoane si.

Nicusor Dan, bruiat din nou la conferinta de presa. Evenimentul, intrerupt de echipele de salubrizare din Sectorul 5, a fost marcat de claxoane si motoare turate. Jurnalistii, stropiti cu dezinfectant (VIDEO)

Conferinta de presa desfasurata de Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a fost bruiata din nou. De aceasta data, evenimentul a fost marcat de claxoane si.

Violeta Alexandru:Domeniul public nu este mosia PSD Un intreg aparat care trebuia sa fie la treaba a fost mobilizat, din nou, impotriva lui Nicusor Dan

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, afirma ca domeniul public din Bucuresti nu este mosia PSD, dupa ce Nicusor Dan a fost din nou bruiat in timpul unei conferinte de presa. Potrivit acesteia, un intreg aparat care trebuia sa fie la treaba a fost mobilizat, din nou, impotriva lui Nicusor Dan si al Opozitiei din Primaria Capitalei. PNL va cere prefectului atacarea hotararii pentru aprobarea PUZ Sector 5.

Ciprian Ciucu, despre politistul local care a tolerat scandalul de la conferinta lui Nicusor Dan: Este condamnat pentru luare de mita si trafic de influenta

Politistul local care a tolerat scandalul de la conferinta lui Nicusor Dan este condamnat pentru luare de mita si trafic de influenta, pentru fapte ce ar fi fost comise cand lucra la Politia Locala a municipiului Bucuresti, sustine liberalul Ciprian Ciucu, pe pagina de Facebook.

Belarus: Liderul Opozitiei a fost condamnat din nou la 15 zile de inchisoare

Mikola Statkevich, unul din liderii Opozitiei din Belarus, care executa in prezent o pedeapsa de 15 zile de inchisoare, a fost din nou condamnat la o pedeapsa similara, a declarat luni sotia sa, potrivit AFP.

Digi24: Gabriel Mutu, despre masinile de salubritate care au bruiat conferinta lui Nicusor Dan: Nu am vazut aceste imagini. Poate intorceau

Nicusor Dan a spus joi, aflat in studioul Digi24, ca prin conferinta de presa de azi din sectorul 5 nu si-a atins obiectivul, acela de a vorbi despre problemele existente ale sectorului. Asta dupa ce mai multe masini de salubritate ale Primariei Sectorului 5 au acoperit fondul sonor prin claxoane.

Lora mai ramane o perioada blocata in Bali. Zborul i-a fost anulat din nou (GALERIE FOTO-VIDEO)

Lora mai ramane o perioda in Bali, statiunea in care este blocata inca din luna martie, pentru ca tocmai a aflat astazi ca i s-a anulat zborul si de data aceasta. Vedeta abia astepta sa se intoarca.

Jador si Mario Fresh, din nou la Politie. De ce au fost chemati din nou cei doi in fata anchetatorilor

Jador si Mario Fresh sunt asteptati astazi sa ajunga in fata anchetatorilor din Constanta, potrivit unor surse. Cei doi ar trebui sa dea explicatii dupa ce weekend-ul trecut au fost atacati la iesirea dintr-un club din statiunea Mamaia.

Folosirea hidroxiclorochinei in tratarea pacientilor COVID-19, suspendata din nou de OMS

Utilizarea hidroxiclorochinei, medicament despre care se credea in urma cu citeva luni ca are efecte pozitive in tratarea COVID-19,a fost din nous suspendata de catre Organizatia Mondiala a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )