Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Radu Banciu, atac dur la adresa lui Corneliu Vadim Tudor: Un nemernic, un imputit, o jigodie a acestui neam

Adevărul Adevărul,
VIDEO Radu Banciu, atac dur la adresa lui Corneliu Vadim Tudor: Un nemernic, un imputit, o jigodie a acestui neam

Jurnalistul Radu Banciu 44 de ani) a criticat, in cadrul editiei de duminica Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, aparitiile televizate ale liderului Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, pe care l-a catalogat drept o jigodie a acestui neam, dupa cum noteaza reportervirtual. ro. continuă pe Adevărul

Radu Banciu: Ion Iliescu nu este un hot, este un criminal. Pentru faptele astea nu a platit niciodata

Jurnalistul Radu Banciu a lansat un atac dur la adresa lui Ion Iliescu, in contextul scandalului din PSD, spunand despre acesta ca este un criminal care nu a platit niciodata pentru faptele sale. Se tot spune.

Radu Banciu: Vadim Tudor, un coate goale si o jigodie a acestui neam. Ce cauti tu la televiziune?

Corneliu Vadim Tudor este un coate goale si o jigodie a acestui neam, sustine jurnalistul Radu Banciu, care contesta aparitiile televizate ale liderului PRM. Un om mai bogat de 260 de mil de ori decat ar trebui.

Radu Banciu: Daca n-ar fi existat pomeni, n-am fi simtit ca e sarbatoare nationala. Bucurestiul, mai putin fasolar ca de obicei (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, manifestatiile care au avut loc in tara cu prilejul zilei de 1 Decembrie, el comentand ca daca nu s-ar fi pregatit zeci de mii de portii de fasole, carnati si.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3366 seconds )