Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Radu Mazare s-a tuns, dupa ce a fost reclamat la Parchet ca are o tunsoare si o mustata ca Adolf Hitler

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Radu Mazare s-a tuns, dupa ce a fost reclamat la Parchet ca are o tunsoare si o mustata ca Adolf Hitler

Radu Mazare s-a prezentat vineri la frizer, pentru a-si schimba tunsoarea, dupa ce a fost reclamat la Parchet de Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului - MCA Romania pentru faptul ca look-ul sau recent seamana cu al lui Adolf Hitler, relateaza Pro TV. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Radu Mazare s-a dus la stilist sa-si schimbe freza a la Hitler. Va place noua freza a primarului?

Radu Mazare are de astazi o noua tunsoare. Primarul si-a facut o programare de urgenta la stilist dupa ce a fost reclamat la Parchetul General pentru ca purta freza lui Adolf Hitler si o mustata asemanatoare dictatorului.

VIDEO Radu Mazare: Nu demisionez de la primarie. Nu iau decizia de a ma retrage din politica atunci cand vor adversarii

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat marti, intrebat daca se retrage de la primarie si din viata politica, asa cum a spus ca va face daca dupa alegeri nu se schimba sistemul construit in zece ani, ca nu isi va da demisia decat atunci cand va dori el, nu cand vor adversarii sai politici.

EXCLUSIV Radu Mazare, acuzat ca arata ca Hitler: Tunsoarea este a anilor `20. Cand am auzit ca mi-au facut plangere, parca mi-a cazut o piatra in cap

Primarul Constantei, Radu Mazare, spune ca a ramas uimit cand a aflat ca i s-a facut o plangere penala la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, intrucat seamana cu Adolf Hitler.

Radu Mazare, reclamat ca arata ca Hitler: Tunsoarea este a anilor `20. Cand am auzit ca mi-au facut plangere, parca mi-a cazut o piatra in cap

Primarul Constantei, Radu Mazare, spune ca a ramas uimit cand a aflat ca i s-a facut o plangere penala la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, intrucat seamana cu Adolf Hitler.

VIDEO Cum si-a schimbat Radu Mazare parerea despre Iohannis imediat dupa alegeri

Radu Mazare este cel mai mare fan al lui Klaus Iohannis. Asta se poate intelege din declaratiile edilului despre noul presedinte ales. Cu doar o luna inaintea alegerilor, acelasi personaj il critica pe Iohannis in fata membrilor si sustinatorilor PSD Constanta.

Radu Mazare si-a schimbat infatisarea dupa ce a fost reclamat la Parchet ca are o tunsoare si o mustata ca cele ale lui Hitler (FOTO)

Radu Mazare a mers la stilist, vineri, dupa ce joi a fost reclamat la Parchet de Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania pentru faptul ca look-ul sau seamana cu cel al lui Adolf.

Radu Mazare s-a razgandit: Nu am spus ca demisionez daca nu iese Ponta (VIDEO)

Desi inainte de alegeri sustinea ca se va retrage din viata politica, Radu Mazare a afirmat marti ca isi va continua mandatul de primar la Constanta, precizand ca nu a afirmat ca va demisiona daca nu iese.

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului sesizeaza Parchetul General cu privire la noul look al lui Radu Mazare care il copiaza pe Adolf Hitler

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismulu - MCA Romania a trimis Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie o sesizare privind look-ul recent al primarului Constantei, Radu Mazare, care are o tunsoare si o mustata ca cele ale lui Adolf Hitler. Ei considera acest gest al lui Mazare scandalos si provocator si faptul ca acesta vina dupa alegerea unui etnic german pe postul de presedinte al tarii este vazut ca o sfidare. De remarcat faptul ca aceasta infatisare a lui Radu Mazare dateaza dinainte chiar de primul tur al alegerilor prezidentiale, insa nu au existat reactii pana in prezent.

EXCLUSIV FOTO Hedda, matusa lui Radu Mazare: O sa-l cert pe nepotul meu ca a dezvaluit ca sunt de etnie germana

Jurnalistii Adevarul au gasit-o pe matusa de origine germana a primarului Constantei, Radu Mazare, pe care acesta a invocat-o dupa alegerile prezidentiale castigate de Klaus Iohannis.

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare, Avraham Morgenstern, a fost retinut de DNA

Partenerul de afaceri al lui Radu Mazare a fost retinut de procurorii DNA. Este vorba despre Avraham Morgenstern - reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale Henri Coanda. Acesta i-ar fi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )