Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Raed Arafat: Carantina pentru localitatile cu indice de incidenta de peste 3 cazuri la mia de locuitori, daca exista focare active Se interzic pelerinajele de sarbatorile religioase

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Raed Arafat: Carantina pentru localitatile cu indice de incidenta de peste 3 cazuri la mia de locuitori, daca exista focare active Se interzic pelerinajele de sarbatorile religioase

Raed Arafat a cerut luni comitetelor judetene sa se reuneasca de urgenta pentru a impune, acolo unde este cazul, regulile de prevenire a epidemiei de coronavirus. Astfel, acolo unde se inregistreaza un indice de incidenta de peste 3 cazuri la mia de locuitori in ultimele 14 zile se va trece la carantinarea localitatilor, daca exista focare active, iar unde indicele de incidenta este intre 1,5 si 3 autoritatile locale trebuie sa interzica nuntile sau botezurile, sa inchida activitatea restaurantelor in interior si sa se revina din nou la telemunca. continuă pe Hotnews

Primii doi pacienti au fost internati la Sectia ATI de la Spitalul Witting. Raed Arafat: Presiunea pe sistemul sanitar este una extrem de importanta (VIDEO)

Luni seara, dupa sedinta CNSU, secretarul de stat Raed Arafat a precizat ca sectia de ATI, dedicata pacientilor cu COVID-19, din cadrul Spitalului Witting este functionala, Referitor la sectia ATI de la.

La pelerinajul Sfintei Parascheva au voie sa vina doar iesenii. Regulile anuntate de Raed Arafat pentru desfasurarea evenimentelor cu caracter religios (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat, luni seara, ca organizarea de sarbatori religioase va fi permisa si de acum inainte, dar la acestea vor putea participa doar.

RAED ARAFAT: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat, astazi, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown, insa vor fi luate masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-COV-2.

RAED ARAFAT, LA 30 DE ANI DE SMURD: Munca de convingere si schimbarea mentalitatilor au fost cele mai mari consumatoare de timp

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a afirmat, astazi, la festivitatea implinire a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare SMURD) in Romania, ca munca de convingere si schimbarea mentalitatilor au fost cele mai mari consumatoare de timp de la infiintarea acestui serviciu in tara noastra si ca si astazi inca anumite intrebari persista.

Autoritatile dezmint drept false informatiile potrivit careia Raed Arafat ar fi dispus carantinarea a 11 localitati din judetul Valcea

Institutia Prefectului Judetul Valcea a dezmintit drept false informatiile potrivit carora dr. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, ar fi dispus carantinarea a 11 localitati di.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat sambata, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown. Vor fi luate insa masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-CoV-2, a avertizat Arafat.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Prezent la Targu Mures, cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la infiintarea SMURD in Romania, Raed Arafat, presedintele Departamentului pentru Situatii de Urgenta a declarat ca la acest moment nu se discuta.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown, insa vor fi luate masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-CoV-2.

Reactia Mitropoliei Moldovei si Bucovinei dupa ce Raed Arafat a anuntat ca la Sfanta Parascheva vor avea voie doar locuitorii Iasiului

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat luni seara ca din cauza numarului mare de infectari inregistrat in Iasi CNSU a decis ca la racla cu moastele Sfintei Parascheva sa aiba voie doar iesenii. Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei transmit ca sarbatoarea nu va fi fectata.

Raed Arafat, despre masurile ce ar putea fi aplicate in plan local: Interzicerea evenimentelor precum nunti, botezuri inchiderea sau sistarea activitatilor din restaurante, in interior (VIDEO)

In cursul conferintei de luni seara, organizata dupa sedintaComitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU) o serie de reguli care vor fi impuse in contextul inmultirii cazurilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )