Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Rafael Nadal si precizia incredibila: A trimis o minge fix in cabina lui John McEnroe

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rafael Nadal si precizia incredibila: A trimis o minge fix in cabina lui John McEnroe

S-a calificat in semifinalele de la US Open dupa o adevarata batalie cu Diego Schwartzman, iar la finalul partidei a oferit o mostra de precizie. Rafael Nadal a fost provocat sa trimita mingea in cabina de comentator a lui John McEnroe. Ce a iesit puteti vedea in material. continuă pe Hotnews

VIDEO Rafael Nadal si bijuteria de lovitura care l-a ridicat in picioare si pe Tiger Woods

Rafael Nadal a ajuns in sferturi la US Open dupa un succes in patru seturi cu Marin Cilic. Spaniolul a reusit sa-si procure prima minge de meci cu o executie care a ridicat in picioare publicul de pe Arthur Ashe, inclusiv pe Tiger Woods.

VIDEO Rafael Nadal, in sferturi la US Open: Victorie in patru seturi cu Marin Cilic

Rafael Nadal a facut pasul spre sferturile de la US Open, ibericul trecand in patru seturi de Marin Cilic campion la Flushing Meadows in 2014). Rafa a avut nevoie de doua ore si 49 de minute, scor 6-3, 3-6, 6-1, 6-2, pentru a ajunge printre cei mai buni opt jucatori de la actuala editie a Grand Slam-ului de la New York.

US Open: Rafael Nadal si Matteo Berrettini, adversari in semifinale; Italianul l-a invins pe Gael Monfils dupa un meci de patru ore

Rafael Nadal 2 WTA) si Matteo Berrettini 25 WTA) vor fi adversari in semifinalele de la US Open. Ibericul a trecut in trei seturi de argentinianul Diego Schwartzman 21 WTA), in timp ce Matteo Berrettini a avut nevoie de patru ore si cinci seturi pentru a-l elimina pe Gael Monfils 13 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )