Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Raheem Sterling, exclus din echipa Angliei dupa un conflict cu Joe Gomez (Liverpool)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Raheem Sterling, exclus din echipa Angliei dupa un conflict cu Joe Gomez (Liverpool)

Raheem Sterling, mijlocasul ofensiv al echipei Manchester City, a fost exclus din echipa Angliei pentru meciul cu Muntenegru, dupa o altercatie avuta la antrenamentul de luni dimineata cu Joe Gomez, fundasul formatiei Liverpool, a anuntat FA, informeaza lequipe. fr. Jucatorul lui City va ramane insa in lot in vederea urmatorului meci, cel cu Kosovo. continuă pe Hotnews

Raheem Sterling, exclus din lotul Angliei. Care este explicatia selectionerului

Selectionerul Angliei, Gareth Southgate, a decis luni sa-l excluda pe atacantul Raheem Sterling din .

Cine este Cozmin Gusa si de ce a fost exclus din PSD, la doua saptamani dupa ce s-a reinscris

Partidul Social Democrat s-a despartit in ultima vreme de numerosi membrii. Se pare ca aceste excluderi au fost pregatite deja de cateva zile bune, iar azi au parasit scena alti oameni politici, printre care si Cozmin Gusa. Cozmin Gusa, exlus din PSD O cloncluzie mai aspra a romanilor a fost aceea ca nici PSD-ul nu-l .

Cozmin Gusa a fost exclus din PSD. El revenise in partid exact cu o zi inainte ca CNA sa decida retragerea licentei Realitatea TV Dancila: Modul in care s-a raportat la PSD nu a fost corect (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a lui Cozmin Gusa. Am hotarat excluderea celor care au votat pentru.

Cozmin Gusa, exclus din PSD

Cozmin Gusa a fost exclus, marti, din PSD, in urma votului dat in CEX, dupa doar 3 saptamani de la revenirea in partid. Stire in curs de actualizare .

Cozmin Gusa a fost exclus din PSD. Declaratii in exclusivitate la Antena 3

Cozmin Gusa a fost exclus, marti, din PSD, in urma votului dat in CEX, dupa doar 3 saptamani de la revenirea in partid. Stire in curs de actualizare .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a patit un barbat din Targu-Jiu dupa ce a vandut alcool langa sectiile de votare

Politistii locali au amendat un agent economic din Targu-Jiu cu 1. 500 de lei, dupa ce s-a constatat ca a comercializat bauturi alcoolice la o distanta mai mica de 500 de metri.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )