Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO. Razie pe strazile din Ramnicu Valcea

Adevărul Adevărul,
VIDEO. Razie pe strazile din Ramnicu Valcea

150 de persoane au fost legitimate in timpul unei actiuni desfasurate de Politia Municipiului Ramnicu Valcea. Zeci de valceni au fost amendati sau condusi la sediul politiei pentru a fi amprentati si fotografiati. continuă pe Adevărul

Jandarmii au gasit cannabis asupra unui tanar din Ramnicu Valcea

O patrula a Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Valcea a identificat ieri, pe strada Matei Basarab, un tanar de 21 de ani care avea asupra sa cannabis.

Jandarmii au gasit canabis asupra unui tanar din Ramnicu Valcea

O patrula a Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Valcea a identificat ieri, pe strada Matei Basarab, un tanar de 21 de ani care avea asupra sa canabis.

VIDEO. Municipiul Ramnicu Valcea, pe harta abuzatorilor sexuali de copii

Ramnicu Valcea ar conduce detasat intr-un top al oraselor cu cei mai multi copii molestati sexual. 25 de minore au fost supuse abuzurilor doar in ultimii trei ani.

Oltchim Ramnicu Valcea nu s-a inscris in Liga Campionilor

Oltchim Ramnicu Valcea nu va participa la editia viitoare a Ligii Campionilor la Handbal. Echipa romana a decis sa nu se inscrie din cauza problemelor financiare.

FOTO. Pericol de explozie la intrarea in orasul Dragasani din cauza unui tir

Soferul tirului circula DN 64, pe sensul Slatina - Ramnicu Valcea, cand a pierdut controlul volanului. Tirul a iesit de pe carosabil, a patruns in curtea unor localnici din Dragasani si s-a oprit intr-o casa. in mers, autocamionul a distrus o conducta de gaze, masina parcata in curte si, partial, ambele locuinte ale unei familii.

FOTO Pericol de explozie la intrarea in orasul Dragasani din cauza unui TIR

Soferul TIR-ului circula pe DN 64, pe sensul Slatina - Ramnicu Valcea, cand a pierdut controlul volanului. TIR-ul a iesit de pe carosabil, a patruns in curtea unor localnici din Dragasani si s-a oprit intr-o casa. in mers, autocamionul a distrus o conducta de gaze, masina parcata in curte si, partial, ambele locuinte ale unei familii.

VIDEO Razie in municipiul Buzau printre soferii de maxi-taxi

Alarmati de reclamatiile clientilor, Politia Rutiera din Buzau a iesit in strada, miercuri dupa-amiaza, pentru a-i prinde pe soferii de maxi-taxi care incalca legea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )