Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Real Madrid, nvinsa de Real Sociedad, scor 0-2/ VAR-ul, inutil

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Real Madrid, nvinsa de Real Sociedad, scor 0-2/ VAR-ul, inutil

Real Madrid a fost invinsa de Real Sociedad, scor 0-2, intr-un meci din etapa a 18-a din La Liga. Pe langa jocul greoi al echipei lui Solari, presa iberica se declara nemultumita si de arbitrul care a ales sa nu consulte VAR-ul la o faza din minutul 65, cand Vinicius a fost faultat de portarul Rulli. in urma acestui rezultat, Los Blancos coboara pe locul al cincelea, la zece puncte in urma Barcelonei. continuă pe Hotnews

Pariati pe Real Madrid - Real Sociedad

Real Madrid revine pe Santiago Bernabeu pentru primul meci din 2019 dupa remiza de la Villarreal, scor 2-2. Vedeti aici cotele meciului Real Madrid - Real Sociedad.

Real Madrid pierde acasa cu Sociedad. Solari, criticat puternic

Cu un singur punct a ramas Real Madrid dupa primele doua meciuri disputate in acest an in La Liga.

Dupa o noua infrangere in La Liga, Perez a gasit consolarea perfecta pentru fanii blanco: Real Madrid a facut primul transfer al iernii

Florentino Perez, conducatorul lui Real Madrid, a incercat sa-i consoleze pe fanii blanco, dupa o noua infangere in La Liga, 0-2 in compania celor de la Sociedad, si a anuntat primul transfer al.

Real Madrid pierde puncte cu Villarreal

In primul meci al anului programat in La Liga, in realitate o restanta din 2018, Villarreal si Real Madrid au remizat pe terenul Submarinului Galben, scor 2-2.

Real Madrid l-a transferat pe Brahim Diaz (19 ani, de la Manchester City)

Mijlocasul Brahim Abdelkader Diaz, jucator spaniol de 19 ani, aflat de cinci ani la Manchester City, a semnat un contract valabil pana in 2025 cu Real Madrid, informeaza marca. com.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )