Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Real Madrid, victorie pe Camp Nou (3-1 vs Barcelona) Ansu Fati, cel mai tanar marcator intr-un El Clasico

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Real Madrid, victorie pe Camp Nou (3-1 vs Barcelona) Ansu Fati, cel mai tanar marcator intr-un El Clasico

Chiar daca ambele au pierdut in ultima etapa din La Liga, Barcelona si Real Madrid nu au dezamagit si au oferit un El Clasico spectaculos. Echipa antrenata de Zinedine Zidane s-a impus, scor 3-1, si a urcat pe prima pozitie in clasament, in timp ce echipa lui Ronald Koeman ramane pe locul 10. continuă pe Hotnews

Real Madrid, victorie marepe Nou Camp. Revine pe primul loc in clasament!

Intr-un meci din etapa a 7-a campionatului din Spania, Real Madrid s-a impus, in deplasare, 3-1 1-1), in fata eternei rivale, Barcelona.

VIDEO Surpriza serii - Sahtior Donetk, victorie pe terenul lui Real Madrid (3-2) Remiza intre Salzburg si Lokomotiv Moscova (2-2)

Sahtior Donetk a reusit surpriza serii de Champions League, dupa ce s-a impus 3-2) pe terenul celor de la Real Madrid. Formatia din Ucraina a condus cu 3-0 la pauza, echipa lui Zinedine Zidane a reusit sa egaleze in prelungiri, insa golul lui Valverde a fost anulat de VAR pentru un ofsaid la Vinicius. in alta partida, RB Salzburg si Lokomotiv Moscova au terminat la egalitate, scor 2-2.

VIDEO Barcelona, victorie la scor cu Ferencvaros - Messi a punctat doar din penalti

Barcelona a trecut categoric, scor 5-1, de Ferencvaros insa l-a pierdut pe Pique in perspectiva meciului cu Juventus de saptamana viitoare fundasul a fost eliminat marti seara). Messi a aparut pe tabela de pe Camp Nou, dar doar dupa ce a transformat un penalti. Pentru catalani urmeaza, sambata, marele duel cu Real Madrid din campionat de la ora 17:00).

Totul despre El Clasico, Barcelona Real Madrid

Un nou episod din marele derby al fotbalului spaniol are loc sambata, cu incepere de la ora 17:00, cu Barcelona in postura de echipa gazda.

Meci urias, astazi, in Spania: Ce spune marele Rivaldo despre Barcelona - Real Madrid

Primul El Clasico al sezonului se va juca fara spectatori, in contextul pandemiei de coronavirus. Meciul va incepe de la ora 17. 00 Digi Sport 1, Telekom Sport 1, LookSport), astfel incat sa le fie accesibil si telespectatorilor din Asia.

Real Madrid invinge Barcelona in El Clasico

Formatia din capitala Spaniei a castigat derby-ul fotbalului spaniol, cu 3-1, pe terenul rivalei din Barcelona.

Sahtior, victorie istorica in deplasare cu Real Madrid

Surpriza serii de miercuri in Champions League a venit chiar de la Madrid, unde multipla campioana a Europei a pierdut in fata lui Sahtior Donetk, cu 3-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )