Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO. O reclama cu Pamela Anderson, interzisa in Marea Britanie: Este sexista si ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. O reclama cu Pamela Anderson, interzisa in Marea Britanie: Este sexista si ...

O reclama in care apare si vedeta americana Pamela Anderson a fost interzisa in Marea Britanie, pe motiv ca este sexista si ca denigreaza femeile, scrie The Guardian, citat de b1. ro. Decizia a fost luata de CNA-ul britanic din domeniul publicitatii, dupa ce a primit reclamatii privind caracterul sexist al reclamei. In cadrul reclamei, Pamela Anderson si o alta femeie seduc un barbat apeland la senzualitate, pentru ca acesta sa vina cu o idee buna in privinta numelui unui site. continuă pe România Liberă

VIDEO Reclama cu Pamela Anderson, interzisa fiindca este sexista si denigratoare pentru femei

CNA-ul din Marea Britanie a interzis o reclama TV in care vedeta imbracata in costum business trezeste fantezia barbatilor care si-o imagineaza dansand in bikini cu alte femei.

O reclama cu Pamela Anderson a fost interzisa in Marea Britanie: Este sexista si denigreaza femeile (VIDEO)

O reclama in care apare si vedeta americana Pamela Anderson a fost interzisa in Marea Britanie, pe motiv ca este sexista si ca denigreaza femeile, potrivit The Guardian. Decizia a fost luata de CNA-ul.

Pamela Anderson, sedinta incendiara pe nisip: Vedeta Baywatch arata senzational la 46 de ani (FOTO)

Pamela Anderson demonstreaza ca la aproape 46 de ani este in continuare o diva sexy. Celebrul fotograf Mario Testino a surprins-o pe actrita in costumatii seducatoare, ce i-au pus in evidenta formele.

Scandal in Marea Britanie: Trei parlamentari, filmati in timp ce negociau sume de bani cu jurnalisti sub acoperire

Scandal de proportii in Marea Britanie, dupa ce trei parlamentari au fost filmati in timp ce isi ofereau serviciile, in schimbul banilor, unor jurnalisti sub acoperire, care au pretins ca sunt reprezentanti.

Pericol pentru sanatatea populatiei. Gheata folosita in restaurantele fast-food din Marea Britanie, mai murdara decat apa din WC

Testele de laborator comandate de jurnalistii britanici au scos la iveala o informatie dezgustatoare. Gheata utilizata in cele mai populare restaurante fast-food din Marea Britanie contine mai multe.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )