Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO De ce au respirat locuitorii din Bucuresti, din nou, aer poluat: sursa poluarii extreme din Capitala

Playtech Playtech,
VIDEO De ce au respirat locuitorii din Bucuresti, din nou, aer poluat: sursa poluarii extreme din Capitala

Bucurestenii s-au trezit, miercuri dimineata, intr-un aer extrem de poluat. in nordul Capitalei, in special, s-a simtit, ore bune, un miros inecacios de fum. Locuitorii din Bucuresti au. continuă pe Playtech

VIDEO Sursa poluarii din Bucuresti: un incendiu la ferma de porci de la Peris. Ce spune ministrul Mediului

Locuitorii din zona de nord a Capitalei au reclamat miercuri dimineata ca aerul este irespirabil. Probleme cu calitatea aerului sunt si in Sectorul 6. in ambele zone se simte, potrivit relatarilor, un puternic miros de cauciuc sau de plastic ars. Datele adunate de statiile independente de monitorizare a aerului arata depasiri ale limitei de poluare.

Viziere printate la imprimante 3D, produse de studentii la Medicina. Primele 5.000 au fost donate spitalelor din Bucuresti

Studentii Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti produc zilnic cate 1. 000 de viziere printate la imprimante 3D, in cadrul unui parteneriat cu Asociatia Medicala Romana de Biomodelare 3D. Primele 5. 000 de astfel de viziere au fost deja donate catre 15 spitale din Bucuresti.

Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Hagiu, din Bucuresti, a plans cu lacrimi de mir

Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, de la Biserica Hagiu, din Bucuresti, a plans cu lacrimi de mir, ieri seara, in timpul Deniei Acatistului Bunei Vestiri.

De la aer de munte la niveluri alarmante de poluare: cum arata varfurile din Bucuresti in ultima luna

Ministerul Mediului, la jumatatea lui martie, a spus ca poluarea a fost redusa. N-a durat nici 24 de ore, ca au fost inregistrate din nou valori alarmante. Din 16 martie pana acum, in ciuda.

Locuitorii din zona de nord a Capitalei, dar si cei din sectorul 6 reclama ca aerul este irespirabil

ACTUALIZARE - Primarul General Gabriela Firea solicita interventia CSAT in problema poluarii din Capitala. Se intampla ceva necurat si Garda de Mediu, care apartine de Ministerul Mediului, sigur stie si nu comunica cinstit cetatenilor, sustine primarul general, care considera ca nu mai este suficienta doar demisia sau demiterea ministrului Mediului, fiind vorba despre mana criminala acoperita de Guvern. --- *ACTUALIZARE - Marian Petrache, Presedintele CJ Ilfov, despre poluarea din Peris: Am vorbit cu seful inspectoratului de politie, cu domnul Iacubus. Politistii fac cercetari pentru identificarea persoaneipersoanelor care au dat foc, dar ar fi bine sa faca cercetari si pe numele firmei care are in proprietate acele terenuri care iau foc. Am vorbit cu cei de la ISU care spun ca e teren accidentat si ca abia pot patrunde, dar ca spera sa lichideze focul in vreo doua-trei ore.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )