Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Revelion 2020. Disco Night Fever - in Piata Constitutiei

România Liberă România Liberă,
VIDEO Revelion 2020. Disco Night Fever - in Piata Constitutiei

Hiturile anilor 80 - 90 vor fi live la cea mai mare petrecere dintre ani din Bucuresti - Revelion. continuă pe România Liberă

Revelion in Piata Constitutiei - Restrictii de circulatie, program si reguli de acces

Revelion 2020. Disco Night Fever va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, unde traficul va fi restrictionat incepand cu ora 13.

Revelion 2020. Haddaway si Milli Vanilli la petrecerea dintre ani din Piata Constitutiei Restrictii in centrul Capitalei

Hiturile anilor 80 - 90 vor fi live la petrecerea dintre ani din Bucuresti - Revelion 2020. Disco Night Fever, organizata de Primaria Capitalei in Piata Constitutiei. Printre artistii care vor urca pe scena, marti, in ultima zi din an, de la ora 18,00, se numara O-Zone, Haddaway si Milli Vanilli. Traficul rutier va fi restrictionat in centrul Capitalei de marti, de la ora 13,00, si pana miercuri, la ora 6,00, pe bd. Unirii, dar si pe bd. Libertatii, avand in vedere spectacolul de Revelion.

Revelion 2020. Restrictii in centrul Capitalei pentru petrecerea de Revelion

Traficul rutier va fi restrictionat in centrul Capitalei de marti, de la ora 13,00, si pana miercuri, la ora 6,00, pe bd. Unirii, perimetrul cuprins intre bd. Bratianu si Piata Constitutiei inclusiv cele doua bretele adiacente acesteia), dar si pe bd. Libertatii, segmentul de drum cuprins intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite, avand in vedere spectacolul de Revelion.

Program de Revelion in Piata Constitutiei. Ce artisti urca pe scena in noaptea dintre ani. Surprize uriase pentru bucuresteni

A mai ramas putin pana la trecerea dintre ani. Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iar momentul trebuie celebrat asa cum se cuvine de romani, cu petreceri si concerte in aer liber pe masura. Concertul de Revelion organizat in fiecare an de Primaria Capitalei este cea mai mare petrecere in aer liber din Bucuresti .

PROGRAM BANCI REVELION 2020. Ce program va avea CEC BANK de REVELION

CEC Bank a anuntat care este programul de Revelion. Astfel, programul CEC Bank pentru 31 decembrie 2019 - 2 ianuarie 2020 va fi urmatorul:.

URARI REVELION 2020 URARI DE ANUL NOU: Cele mai FRUMOASE MESAJE pe care le puteti trimite celor DRAGI

URARI MESAJE DE ANUL NOU REVELION 2020: Iata cele mai frumoase urari de Anul Nou pe care le puteti transmite celor dragi in noaptea de Revelion. URARI MESAJE DE ANUL NOU REVELION 2020: E cumpana dintre.

PROGRAM BANCI REVELION 2020. PROGRAM BANCA TRANSILVANIA de REVELION

Banca Transilvania si-a adaptat programul unitatilor sale astfel incat sa raspunda asteptarilor clientilor sai. Iata programul unitatilor Banca Transilvania pe 31 decembrie si respectiv pe 1 si 2 ianuarie 2020.

PROGRAM BANCI REVELION 2020. Ce program va avea Raiffeisen Bank de Revelion

Programul agentiilor Raiffeisen Bank in perioada sarbatorilor de iarna 2019:.

PROGRAM BANCI REVELION 2020. CE PROGRAM VA AVEA ING BANK DE REVELION

ING BANK si-a anuntat programul de Revelion.

Revelion 2020. Ce alimente iti aduc noroc si bunastare daca le consumi de Revelion

Revelion 2020. in noaptea dintre ani este bine sa ai pe masa struguri, peste, fructe rotunde, legume verzi, rodii si sa mananci din toate. Aceste alimente iti aduc noroc si bunastare in 2020!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )