Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Rezilierea contractului cu Bechtel mai asteapta cateva zile. Corpul de control al premierului va verifica detaliile contractului de 10 ani care ne-a adus doar 52 de km de autostrada finalizati pentru 1,4 mld. euro

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rezilierea contractului cu Bechtel mai asteapta cateva zile. Corpul de control al premierului va verifica detaliile contractului de 10 ani care ne-a adus doar 52 de km de autostrada finalizati pentru 1,4 mld. euro

Contractul cu Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania ar urma sa fie reziliat in urmatoarele zile, si nu luni, asa cum anuntase saptamana trecuta ministrul Dan Sova, dupa ce vor mai fi stabilite unele detalii, Corpul de Control al premierului urmand in acelasi timp sa verifice derularea contractului de la data incheierii si pana in prezent, potrivit Mediafax. Potrivit televiziunilor de stiri, autoritatile au o problema in negocierile de reziliere, mai exact in stabilirea depagubirilor pe care statul ar urma sa le dea catre Bechtel. Dan Sova si premierul Ponta au declarat ca aceste despagubiri ar fi de ordinul milioanelor de euro, desi alte surse au vorbit de-a lungul timpului de un contract-beton a carui reziliera ar atrage despagubiri de sute de milioane de euro. Intre timp, au trecut 10 ani de la semnarea contractului, statul a platit 1,4 miliarde de euro catre Bechtel, iar americanii au terminat complet doar 52 de kilometri de autostrada si pe jumatate alti 64 de kilometri. continuă pe Hotnews

Rezilierea contractului cu Bechtel mai asteapta cateva zile. Corpul de control al premierului va verifica detaliile contractului de 10 ani care ne-a adus doar 52 de km de autostrada finalizati pentru 1,4 mld. euro

Contractul cu Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania ar urma sa fie reziliat in urmatoarele zile, si nu luni, asa cum anuntase saptamana trecuta ministrul Dan Sova, dupa ce vor mai fi stabilite unele detalii, Corpul de Control al premierului urmand in acelasi timp sa verifice derularea contractului de la data incheierii si pana in prezent, potrivit Mediafax. Potrivit televiziunilor de stiri, autoritatile au o problema in negocierile de reziliere, mai exact in stabilirea depagubirilor pe care statul ar urma sa le dea catre Bechtel. Dan Sova si premierul Ponta au declarat ca aceste despagubiri ar fi de ordinul milioanelor de euro, desi alte surse au vorbit de-a lungul timpului de un contract-beton a carui reziliera ar atrage despagubiri de sute de milioane de euro. Intre timp, au trecut 10 ani de la semnarea contractului, statul a platit 1,4 miliarde de euro catre Bechtel, iar americanii au terminat complet doar 52 de kilometri de autostrada si pe jumatate alti 64 de kilometri.

Rezilierea contractului Bechtel se mai amana cateva zile

Mult-asteptata reziliere a contractului cu Bechtel se mai amana iar Dan Sova, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, neaga ca ar fi anuntat pentru azi rezilierea cu firma americana.

Rezilierea contractului Bechtel se mai amana cateva zile. Sova: Mai sunt unele detalii de pus la punct

Mult-asteptata reziliere a contractului cu Bechtel se mai amana. Contractul cu Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania ar urma sa fie reziliat in urmatoarele zile, si nu luni, dupa ce vor mai fi stabilite unele detalii, Corpul de Control al premierului urmand in acelasi timp sa verifice derularea contractului de la data incheierii si pana in prezent.

Rezilierea contractului Bechtel, amanata pentru cateva zile din cauza verificarilor cerute de premierul Victor Ponta

Contractul pe care Bechtel il are cu statul roman va fi verificat de corpul de control al premierului. Decizia a fost luata la cererea lui Victor Ponta. Iar verificarile se vor indrepta asupra tuturor clauzelor din.

Rezilierea contractului cu Bechtel, AMANATA.

Rezilierea contractului cu compania americana Bechtel a fost amanata, informeaza, luni, Realitatea TV. Saptamana trecuta, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sova, a declarat ca luni va fi reziliat contractul Bechtel. Citeste si Sova: Contractul cu Bechtel va fi reziliat luni In 2003, Romania a semnat contractul cu Bechtel, prin care compania americana s-a angajat sa finalizeze autostrada Transilvania pana in 2012. Suma care urma sa le fie platita americanilor de statul .

Lucrari proaste, dar scumpe. Rezilierea contractului cu Bechtel, AMANATA pana la stabilirea DESPAGUBIRILOR

Contractul cu Bechtel nu se mai reziliaza astazi, asa cum a anuntat initial ministrul Dan Sova. Saptamana aceasta vor mai avea loc discutii cu americanii pentru a stabili concret conditiile in care se va.

Sova si Bechtel s-au incurcat in virgulele despagubirilor.

Rezilierea contractului cu Bechtel ar mai dura cateva zile, fiind anumite detalii de pus la punct, a declarat ieri ministrul Infrastructurii, Dan Sova, autor in ultima saptamana al unei serii de declaratii contradictorii pe aceasta tema. Contractul cu Bechtel privind constructia Autostrazii Transilvania ar urma sa fie reziliat in urmatoarele zile, si nu luni, dupa ce vor mai fi stabilite unele detalii. Ministrul Proiectelor in Infrastructura si Investitiilor Straine, Dan Sova, a facut in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )