Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Rezumat CFR Cluj - Viitorul

Online Sport Online Sport,
VIDEO Rezumat CFR Cluj - Viitorul

Iata rezumatul meciului dintre CFR Cluj si Viitorul Constanta, scor 0-1. continuă pe Online Sport

Liga I Surpriza de proportii in Gruia: CFR Cluj - Viitorul Constanta 0-1/ Ioan Andone: A fost cel mai slab joc al nostru din campionat

Nou-promovata Viitorul Constanta a produs o mare surpriza prin victoria cu scorul de 1-0 1-0), reusita joi seara, in deplasare, cu campioana en titre CFR Cluj-Napoca, in primul meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal, scrie Agerpres.

Viitorul a detonat bomba in Gruia. CFR Cluj - Viitorul 0-1

Viitorul Constanta a obtinut un rezultat remarcabil pe terenul campioanei, castigand in Gruia cu 1-0 prin golul marcat de Gabriel Iancu in prima repriza. Nicolae Dica a fost eliminat in repriza a doua, dar desi a jucat mai bine de o jumatate de ora in superioritate numerica, CFR Cluj nu a reusit sa-l invinga pe fenomenalul portar Buzbuchi.

CFR Cluj a luat prima masura dupa infrangerea cu Viitorul

Noapte alba la CFR Cluj dupa infrangerea de pe teren propriu cu Viitorul Constanta. Sefii din Gruia au luat prima decizie importanta dupa umilinta pe care au trait-o.

Liga I: CFR Cluj, invinsa acasa de Viitorul Constanta, scor 0-1

Campioana en titre, CFR Cluj, a fost invinsa, joi seara, intr-un meci jucat pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de catre constantenii de la Viitorul. Singurul gol al meciului a fost inscris in minutul.

Surpriza in primul meci din etapa a 12-a: Viitorul Constanta a castigat cu 1-0 pe terenul lui CFR Cluj

Etapa a 12-a din Liga I a debutat joi seara cu o mare surpriza. Viitorul Constanta a castigat cu 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj si a adancit criza echipei antrenate de Ioan Andone. Succesul constantenilor a.

Asa am trait LIVE CFR Cluj - Constanta 0-1

Etapa 12 a Ligii 1 a inceput in aceasta seara cu meciul dintre CFR Cluj si Viitorul Constanta, pe care-l puteti urmari aici alaturi de noi.

Galata nu o duce bine inaintea meciului cu CFR Cluj

Formatia Galatasaray a terminat la egalitate, vineri, in deplasare, scor 3-3, cu echipa Genclerbirligi, intr-un meci din etapa a VIII-a a campionatului Turciei, ultimul dinaintea partidei de pe teren propriu cu CFR Cluj, din grupele Ligii Campionilor.

Andone e istorie, CFR Cluj cauta antrenor

Sefii CFR-ului i-au dat ultimatum lui Ioan Andone, insa nu sunt convinsi ca Falcosul va reusi sa redreseze echipa. Din acest motiv, sefii din Gruia au inceput sa caute un nou antrenor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3139 seconds )