Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO. Romania se numara printre cele 175 de tari care au semnat Acordul de la Paris asupra climei

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Romania se numara printre cele 175 de tari care au semnat Acordul de la Paris asupra climei

Acordul de la Paris asupra climei, convenit in decembrie 2015 la Paris, a fost semnat vineri, la sediul Natiunilor Unite din New York, de 175 de tari, a anuntat ONU la sfarsitul ceremoniei de semnare, transmite AFP. continuă pe România Liberă

VIDEO Cum suna si cum accelereza Porsche 911, trecut acum complet la motoare turbo

Versiunea restilizata a celei de-a saptea generatii Porsche 911 a inceput sa fie comercializata inclusiv in Romania, iar printre cele mai mari noutati se numara trecerea tuturor motorizarilor la tehnologie de supraalimentare prin turbo compresor. Asadar curentul downsizing atinge si Porsche, care a inlocuit motoarele de 3,4 litri si 3,8 litri natural aspirate cu un motor de 3 litri bi-turbo, lucru care nu echivaleaza cu scaderea performantelor. Dimpotriva. Iata un model Porsche 911 Carrera 4S Coupe in actiune.

La PNL raspunde un robot telefonic, care anunta candidatul la Primaria Capitalei din 10 in 10 secunde. Cele mai tari glume TNR pe seama liberalilor (VIDEO)

Partidul National Liberal a ajuns de rasul internautilor. Dupa schimbarea a trei candidati pentru Primaria Capitalei, retelele sociale s-au umplut de bancuri si filmulete ironice cu liberali. Printre.

Productia metalelor, printre cele mai putin profitabile industrii. Piata si-ar putea reveni dupa 2018

Sectorul productiei de metale este unul dintre cele mai putin profitabile din lume si cu cele mai mari datorii. Din 94 de industrii, acest sector se plaseaza pe pozitia a 90-a, potrivit unei analize realizata de Coface.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )