Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO. Romania a stabilit un nou RECORD Guinness pentru cea mai mare salata din lume.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Romania a stabilit un nou RECORD Guinness pentru cea mai mare salata din lume.

Romania a intrat in Guinness World Records cu cea mai mare salata din lume, care a cantarit 19,05 tone si a fost pregatita duminica la un complex comercial din Pantelimon, potrivit unui comunicat remis Mediafax de organizatori. Eforturile a peste 1. 100 de voluntari, dintre care jumatate elevi ai Colegiului Economic Viilor din Bucuresti, au fost incununate cu stabilirea unui nou record mondial la categoria cea mai mare salata din lume, cu aproape 6 tone mai mult decat recordul precedent, . continuă pe România Liberă

Prototipul Porsche 918 Spyder a stabilit un nou record la Nurburgring

Porsche stabileste un nou record pe pista de la Nurburgring-Nordschleife, cu prototipul Porsche 918 Spyder care a reusit sa scoata un timp de 7:14 minute pe circuitul de 20,6 kilometri.

Rusia: Pretul graului atinge un nou record

Pretul graului a atins in Rusia un nou record pentru perioada postsovietica, in urma unui avans de peste 1. 000 de ruble 32,25 dolari) in ultima saptamana, informeaza presa straina.

Romania, printre tarile din Europa cu cea mai mare probabilitate de deces dupa interventiile chirurgicale

Romania este printre tarile europene cu cea mai mare probabilitate de deces dupa interventiile chirurgicale- se arata intr-un studiu publicat in revista medicala The Lancet din Anglia. Statistica a fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )