Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Romanii ar putea avea parte de cel mai rece Revelion din ultimii 50 de ani. Cum a accentuat racirea Efectul Albedo

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Romanii ar putea avea parte de cel mai rece Revelion din ultimii 50 de ani. Cum a accentuat racirea Efectul Albedo

Am scapat de viscol, insa iarna continua sa-si arate cea mai urata fata a ei. Ninsoarea a fost inlocuita de un ger naprasnic venit de la Polul Nord, care va continua sa inghete tot ce intalneste in cale in urmatoarele 3 zile. continuă pe Hotnews

Revelionul de anul acesta va fi cel mai geros din ultimii 50 de ani (VIDEO)

Ger de crapa pietrele in ultima zi din 2014! La intorsura Buzaului au fost -31 de grade Celsius. Este cea mai rece zi din aceasta iarna, iar Revelionul de anul acesta va fi cel mai geros din ultimii 50 de ani.

VIDEO Romanii care au cucerit lumea - cele mai de succes startup-uri romanesti in 2014

Romania doreste sa devina un adevarat centru al investitiilor antreprenoriale. Startup-urile locale au inceput sa fie influente si in afara tarii. Iata cele mai importante cinci momente de anul acesta.

Cea mai rece dimineata de la inceputul iernii: Au fost -28 de grade la intorsura Buzaului

Ultima zi a anului a venit cu cea mai rece dimineata de la inceputul iernii. Au fost -28 de grade la intorsura Buzaului, iar in multe localitati mercurul din termometre a scazut pana la minus 20 de grade. Frig.

Cea mai rece dimineata de la inceputul iernii: Au fost -31 de grade la intorsura Buzaului

Ultima zi a anului a venit cu cea mai rece dimineata de la inceputul iernii. Au fost -31 de grade la intorsura Buzaului, iar in multe localitati mercurul din termometre a scazut pana la minus 20 de grade. Frig.

Ramnicenii vor avea parte de cea mai ieftina petrecere de Revelion din ultimii ani: primaria a alocat doar 17 000 lei pentru programul artistic

Investitie minima in petrecerea de Revelion, in Ramnicu Valcea. Pentru programul artistic din noaptea dintre ani, Municipalitatea a alocat doar 17 000 de lei, o suma mai mica decat cea repartizata pentru achizitionarea de ornamente pentru bradul din centrul orasului Ramnicu Valcea.

Cel mai friguros oras din lume! Cum traiesc oamenii la aproape -68 de grade!

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai friguros loc de pe Pamant? Ei bine, iata care este oraselul in care temperaturile scad pana la aproape -68 de grade Celsius! .

Metroul, cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania, o realizare importanta in timpul regimului comunist

Cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania este de departe metroul din Capitala. Construit in urma cu mai bine de 3 decenii, metroul din Bucuresti a reprezentat o realizare importanta in timpul.

Statul european pentru care 2014 a fost cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial

Ucraina a parcurs in 2014 cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial, cu razboi cu separatistii rusi in estul tarii si o criza economica fara precedent, a afirmat marti presedintele bancii.

Al-Qaida: Occidentul sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar

Oficialii al Qaida au transmis Occidentului sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar, reprezentand atacurile lupilor singuratici care ar urma sa vizeze avioane easyJet si British Airways, scrie The.

Cristiano Ronaldo, votat de fani cel mai bun fotbalist din 2014

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai valoros jucator de fotbal in anul 2014, in cadrul unei gale care a avut loc la Dubai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )