Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Rudy Giuliani a lasat, din greseala, doua mesaje vocale unui reporter: Avem nevoie de bani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rudy Giuliani a lasat, din greseala, doua mesaje vocale unui reporter: Avem nevoie de bani

Rudy Giuliani, avocatul personal al presedintelui Donald Trump, a lasat doua mesaje vocale unui reporter american de la NBC News, in care vorbea despre faptul ca are nevoie de bani si il ataca pe contracandidatul Joe Biden. Giuliani ar fi trimis inregistrarile unor convorbiri pe numarul de telefon al jurnalistului, din greseala, fiind vorba despre apeluri din buzunar. Jurnalistul tocmai il intervievase pe Giuliani cu o zi inainte. continuă pe Hotnews

Probleme pentru Adobe: Datele a milioane de utilizatori, facute publice din greseala

Scurgere masiva de date la compania de software Adobe. Datele a 7,5 milioane de clienti au fost facute publice din greseala, potrivit unor surse citate de jurnalistii de la Bloomberg. Datele clientilor ar fi.

Datele a 7,5 milioane de utilizatori Adobe au fost facute publice din greseala

Datele a 7,5 milioane de clienti ai companiei de software Adobe au fost facute publice pe internet, din greseala, potrivit unei surse citate de Bloomberg, transmite Mediafax.

Live Stream Online Rennes CFR Cluj Live Video in grupa E din Europa League

Rennes CFR Cluj se joaca joi, 24 octombrie, de la ora 22:00 in runda cu numarul 3 din grupa E in Europa League. Partida este transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus, dar poate fi urmarita si online. Va vom tine la curent cu toate .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )