Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Rudy Giuliani: Nu am vorbit despre Romania...Cand ajungem la Romania. Am tot aici!

România Liberă România Liberă,
VIDEO Rudy Giuliani: Nu am vorbit despre Romania...Cand ajungem la Romania. Am tot aici!

Rudy Giuliani sustine ca presa de la Washington nu a scos la iveala afacerile familiei Biden in Ucra. continuă pe România Liberă

VIDEO Avocatul lui Trump implica Romania in scandalul Ucrainagate. Ce a spus Rudy Giuliani despre afacerile lui Joe Biden

Rudy Giuliani sustine ca are informatii despre afaceri necurate pe care Joe Biden le-ar avea in Romania. Avocatul personal alui Donald Trump facut aceasta dezvaluire la Fox News, post TV apropiat de republicani, dar nu dat niciun detaliu care sa clarifice despre ce fapte l-ar incrimina pe Biden, posibil contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidentiale de anul viitor.

Avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, arunca bomba pe tema afacerilor familiei lui Joe Biden: Stati sa vedem cand ajungem in Romania!

Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului si avocatul presedintelui american Donald Trump, arunca bomba in scandalul acuzatiilor de coruptie aduse fostului vicepresedinte american Joe Biden si familiei sale.

VIDEO SUA: Rudy Giuliani, avocatul lui Trump, ameninta cu dezvaluiri despre afacerile lui Biden in Romania

Rudy Giuliani, avocatul personal al presedintelui american Donald Trump, a acuzat duminica, intr-un interviu la Fox News, ca mass-media a incercat sa musamalizeze suspiciunile de coruptie la adresa fostului vicepresedinte american Joe Biden si a familiei sale. Giuliani a amenintat totodata cu dezvaluiri privind afacerile lui Biden in Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )