Libnet.ro
UNICEF

07:30

VIDEO CM Rugby: Victorii pentru Italia, Irlanda si Anglia

Hotnews Hotnews,
 VIDEO CM Rugby: Victorii pentru Italia, Irlanda si Anglia

Irlanda vs Scotia a fost derby-ul zilei la Cupa Mondiala de rugby din Japonia, avand in vedere rivalitatea istorica dintre cele doua natiuni in Six Nations. Jocul s-a desfasurat in Grupa A, la Yokohama, iar verzii, lideri mondiali in World Rugby, si-au confirmat statutul si-au impus clar, cu 27-3. Tot duminica, Italia a invins Namibia, scor 47-22 Grupa B), in timp ce Anglia a castigat in fata reprezentativei din Tonga, scor 35-3 Grupa C). continuă pe Hotnews

Europa League: Victorii pentru Manchester United, Arsenal, AS Roma si PSV; Dudelange si Wolfsberger, suprizele serii (Rezultate complete)

Joi a avut loc prima etapa a grupelor Europa League. Echipe precum Manchester United, Arsenal, AS Roma si PSV au debutat cu dreptul, obtinand victorii cu FC Aastana 1-0), Eintracht Frankfurt 3-0), Basaksehir 4-0) si Sporting 3-2). Cele mai mari surprize ale serii au fost oferite de Dudelange vechea cunostinta a celor de la CFR) si Wolfsberger. Luxemburghezii au invins-o pe APOEL, scor 4-3, in timp ce formatia din Austria s-a impus cu 4-0 in fata Borussiei Monchengladbach.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )