Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Rusia a testat doua rachete balistice

Adevărul Adevărul,
VIDEO Rusia a testat doua rachete balistice

Rusia a testat sambata doua rachete balistice - Sineva si Bulava -, lansate de pe doua submarine aflate in prezent in Oceanul Arctic si Marea Barents, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Rusia: Lansarea a doua rachete de pe submarine

Rusia a testat sambata rachetele balistice Sineva si Bulava, lansate de pe doua submarine din regiun.

Coreea de Nord a lansat noi rachete balistice in Marea Japoniei

Garda de coasta a Japoniei a informat sambata despre detectarea lansarii unei rachete balistice suspectate ca provenind dinspre Coreea de Nord, in timp ce agentia de stiri Yonhap citeaza militari sud-coreeni care afirma ca regimul de la Phenian a tras doua proiectile in Marea Japoniei de la o baza militara de pe coasta de est, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Coreea de Nord efectueaza noi teste balistice si insulta SUA: Mike Pompeo este o planta otravitoare in diplomatia americana

Coreea de Nord a lansat, sambata, alte doua rachete in largul coastei sale estice, suspectate ca ar fi de tip balistic de raza scurta, anunta Al Jazeera, care citeaza surse militare sud-coreene. Rachetele.

VIDEO Rusia a lansat primul sau robot umanoid catre Statia Spatiala Internationala

Numele sau este Fiodor si are propriul cont pe Instagram: Rusia a lansat joi o racheta catre Statia Spatiala Internationala ISS) transportand primul sau robot umanoid pentru un sejur test in vederea utilizarii unei astfel de masinarii pentru explorarea spatiului indepartat, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )