Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO: S-a descoperit cea mai mare pasare marina din istorie

România Liberă România Liberă,
VIDEO: S-a descoperit cea mai mare pasare marina din istorie

Aripile acestei vietuitoare, Pelagornis Sandersi, au o anvergura de doua ori mai mare decat aceea a albastrosului regal din zilele noastre, afirma autorii acestui studiu, publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences. continuă pe România Liberă

Cea mai mare nava militara contruita vreodata in Marea Britanie a primit numele Elisabeta

Cea mai mare nava militara contruita vreodata in Marea Britanie a primit numele Elisabeta. Chiar regina a fost cea care a marcat momentul lansarii la apa spargand o sticla de whisky de carena.

Wal-Mart este cea mai mare companie din lume, urmata de Shell si ExxonMobil - top Fortune

Gigantul american al distributiei Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in termeni de cifra de afaceri, devansand mai multe societati petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului revistei Fortune, publicat luni si citat de AFP.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Marti, vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, cu maxime termice cuprinse intre 25 de grade in Delta Dunarii si 34 de grade in Campia de Vest si Lunca Dunarii, informeaza Mediafax. Dupa-amiaza, in vestul si sud-vestul teritoriului disconfort termic va fi ridicat, indicele temperatura-umezeala atingand pe arii restranse pragul critic de 80.

Firma romaneasca Links Associates se afiliaza la cea mai mare companie de PR din lume

Compania romaneasca de comunicare Links Associates a semnat un contract exclusiv de afiliere la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume.

BACALAUREAT 2014 BISTRITA-NASAUD. Ce spune despre examenul de Bacalaureat Alexandra Turcu, absolventa cu nota cea mai mare din judet

Alexandra Turcu este absolventa a Colegiului National Liviu Rebreanu, iar la examenul de Bacalaureat 2014 a obtinut media cea mai mare din judet, 9,96. Tanara spune ca s-a pregatit in timpul anului, iar in ultimele doua saptamani doar a recapitulat si aprofundat materiile.

webPR: Links Associates anunta afilierea in Romania si Serbia la cea mai mare companie de PR din lume, Edelman

Bucuresti, 7 iulie 2014: Compania de comunicare Links Associates a semnat recent un contract exclusiv de afiliere pentru Romania si Serbia la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume, parteneriat care pentru Links Associates inseamna acces la o retea globala cu 65 de birouri si peste 5. 000 de angajati iar pentru Edelman, consolidarea prezentei in Europa de Sud-Est.

Cea mai mare amenintare la adresa viitorului Romaniei

Cea mai mare amenintare la adresa viitorului Romaniei este iresponsabilitatea celui pe care l-am numit un piroman politic. Ma refer la Victor Ponta. Mitoman in serie si structural amoral, Ponta nu are decat un scop in viata: sa-i fie lui bine. Simplu spus, deviza sa ar suna astfel: Sa-mi fie mie bine, chiar de-ar fi sa piara lumea. Cand spun Ponta, ma refer la discipolul lui Iliescu si Nastase, deci la exponentul unui sistem parazitar si profitocratic pe care il numesc regimul pontocratic.

Un mit al propagandei sovietice: Kursk 1943 - cea mai mare batalie de tancuri din istorie

Crearea de mituri in scopuri propagandistice nu reprezinta o caracteristica specifica regimului comunist din Romania. in secolul al XXlea, regimurile totalitare exponentiale Germania nazista si Uniunea Sovietica au recurs frecvent la crearea de simboluri mai mult sau mai putin conforme cu realitatea.

VIDEO Mall of the World, cel mai mare centru comercial din lume se construieste in Dubai

Proiectele imobiliare din Dubai uimesc de fiecare data prin amploarea lor, iar cel mai recent anunt se refera la demararea lucrarilor de constructie pentru cel mai mare mall din lume, care se va intinde pe o suprafata de 743. 000 de metri patrati.

Mai multi bani pentru Simona Halep! Ar urma sa semneze cu cea mai mare firma de managament sportiv

Conform ziare. com, Simona Halep a intrat in vizorul companiei americane IMG World, care se ocupa de imaginea unor jucatori de top, precum Djokovici sau Sarapova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )