Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO. S-a inventat dispozitivul prin care poti vorbi cu patrupedul lasat singur acasa

România Liberă România Liberă,
VIDEO. S-a inventat dispozitivul prin care poti vorbi cu patrupedul lasat singur acasa

Indiferent daca te simti singur sau pur si simplu vinovat ca ti-ai lasat prietenul patruped acasa, acest dispozitiv te va ajuta. Cu acest aparat poti vorbi video cu cainele prin intermediul unui computer, al unei tablete sau al unui smartphone. continuă pe România Liberă

Farsa pentru fiica lui Donald Trump! Ivanka si-a comandat bijuterii online, dar a primit un bilet prin care i s-a adus la cunostinta ca banii au fost donati campaniei prezidentiale a lui Hillary Clinton (FOTO)

Fiica republicanului Donald Trump, Ivanka, a avut parte de surpriza vietii ei, atunci cand, in loc de bijuteriile pe care si le comandase, a primit o nota informativa de la compania respectiva prin care.

Cumperi pepenele acum si il mananci de Craciun. Metoda ingenioasa prin care il poti pastra proaspat cateva luni

Ti-ar placea sa te bucuri de gustul delicios al unui pepene chiar si de Craciun? Si nu vei fi nevoita sa iti cumperi din supermarket unul cu gust artificial pentru ca exista o metoda ingenioasa de a p?.

Noul sef al Administratiei Prezidentiale de la Moscova, un personaj invaluit in mister: Acesta vorbeste despre un nooscop prin care poate fi controlata lumea

Anton Vaino este noul sef al Administratiei Prezidentiale de la Moscova. Figura aparuta acum in jurul presedintelui Vladimir Putin reprezinta un personaj cuprins de mister despre care se stiu putine.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )