Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la investirea guvernului Grindeanu. Momente cu vechi si noi parlamentari. Cum si-a supravegheat Dragnea ministrii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la investirea guvernului Grindeanu. Momente cu vechi si noi parlamentari. Cum si-a supravegheat Dragnea ministrii

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a primit, miercuri, votul de incredere in plenul reunit al noului Parlament, in timp ce Liviu Dragnea, ce a condus sedinta alaturi de Calin Popescu Tariceanu, a petrecut minute bune printre noii sai ministri. In tot acest timp un fost premier si-a petrecut timpul in sala spunand glume si socializand peste masura, o fosta nominalizare pentru sefia Guvernului a primit multa atentie din partea colegilor de partid, iar cei mai tineri deputati si deputate au trait prima lor sedinta de investitura a unui Guvern. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVIU DRAGNEA a anuntat componenta GUVERNULUI GRINDEANU(VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat marti componenta guvernului Grindeanu, intr-o conferinta de presa sustinuta dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD. Vicepremier si ministrul al.

Klaus Iohannis, catre membrii Guvernului Grindeanu: Aveti de indeplinit PROMISIUNI COMPLICATE. TREBUIE sa livrati ceea ce a fost PROMIS in campania electorala (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut un discurs dupa ce membrii Guvernului Grindeanu au depus juramantul. Presedintele Romaniei a declarat ca noul Guvern are promisiuni complicate de indeplinit si.

UDMR NU UITA SI NU IARTA! Kelemen Hunor, atac INCENDIAR la un ministru al Guvernului Grindeanu

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, cel care a semnat un protocol de colaborare parlamentara cu PSD si ALDE, a lansat un atac extrem de dur la adresa unui ministru al Guvernului Grindeanu. Kelemen Hunor a spus ca.

Nicusor Dan afirma ca USR va vota impotriva Guvernului Grindeanu, intrucat se propune o repesedizare a Romaniei

Uniunea Salvati Romania va vota impotriva investirii Guvernului Grindeanu, intrucat programul lui economic este unul falimentar, a declarat, miercuri, in plenul Parlamentului, Nicusor Dan, presedintele USR.

Ministrii guvernului Grindeanu sunt audiati in comisiile parlamentare. Miercuri seara depun juramantul

Cei 26 de ministri ai guvernului Grindeanu vor fi audiati, miercuri dimineata, in comisiile parlamentare, urmand ca premierul desemnat sa ceara votul de investire din partea Parlamentului in cadrul unei sedinte de plen care va incepe la ora 15. Daca.

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD a inceput. Liderii social-democrati aproba componenta Guvernului Grindeanu

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD a inceput marti, la ora transmiterii acestei stiri, liderii social-democrati urmand sa aprobe componenta Guvernului Grindeanu, printre noile nume vehiculate in cursul zilei numarandu-se Alexandru Razvan Cuc.

Ora 14:00: Conducerea PSD se reuneste in sedinta pentru a aproba componenta Guvernului Grindeanu

Liderii PSD se intrunesc marti, incepand cu ora 14:00, in sedinta Comitetului Executiv National, pentru aprobarea componentei Guvernului Grindeanu, urmand ca la ora 15:00 sa aiba loc o intalnire a grupurilor parlamentare reunite ale PSD si ALDE in care fiecare candidat la functia de ministru sa aiba o scurta prezentare, potrivit News. ro.

LISTA NOULUI CABINET, PREGATITA: Componenta Guvernului Grindeanu urmeaza sa fie aprobata de liderii PSD si ALDE(VIDEO)

Mai sunt 24 de ore pana cand Romania va avea un nou guvern. Este o zi de foc marti pentru Guvernul Sorin Grindeanu. Liviu Dragnea a anuntat, inca de la sfarsitul saptamanii.

E OFICIAL! Membrii Guvernului Grindeanu AU DEPUS JURAMANTUL de investitura

Membrii noului Guvern au depus, miercuri juramantul de investitura. Membrii Guvernului Sorin Grindeanu au depus, miercuri, juramantul de investitura in fata presedintelui Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )