Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la mitingul de solidarizare cu Andrei Plesu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la mitingul de solidarizare cu Andrei Plesu

Peste 500 de persoane au manifestat duminica in Piata Universitatii din Capitala in semn de solidaritate cu Andrei Plesu si impotriva linsajului mediatic la care a fost supus de catre Antena 3. Inarmati cu volume de carti ale lui Andrei Plesu si cu mesaje de sustinere, oamenii au protestat fata de CNA si fata de nesanctionarea derapajelor de la televiziuni. Initial protestul a fost unul linistit si fara scandari, insa in piata a aparut si liderul partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, care a dat tonul scandarilor de la portavoce si si-a luat un rol de maestru de ceremonii langa una dintre statui. Printre scandari: Repere nu lichele, N-a citit antena 3 cat a scris Plesu Andrei, Plesu presedinte sau Ponta plagiatorul. Vezi un reportaj marca HotNews. ro cu imagini de la manifestatia din Piata Universitatii. continuă pe Hotnews

Miting de solidarizare cu Andrei Plesu impotriva linsajului mediatic de la Antena 3, duminica, in zona Statui din fata Universitatii

Grupul pentru Dialog Social si Revista 22 organizeaza duminica, intre orele 17:00 si 20:00, un miting de solidarizare cu Andrei Plesu si impotriva linsajului mediatic la care a fost supus. Va asteptam in Piata Universitatii, anunta initiatorii mitingului. Atentie! Mitingul GDS va avea loc in zona Statui din fata Universitatii Bucuresti.

FOTOGALERIE Bucuresti: Circa 500 de persoane au luat parte la un miting de solidarizare cu Andrei Plesu impotriva linsajului mediatic de la Antena 3. Liiceanu: Rafuiala e cu CNA, nu cu un post sau cu manipulatori dezghizati in jurnalisti

In jur de 500 de persoane au participat duminica dupa-amiaza, in zona Statui din fata Universitatii Bucuresti, la un miting de solidarizare cu Andrei Plesu si impotriva linsajului mediatic la care a fost supus, initiat de Grupul pentru Dialog Social si Revista 22. Participantii au afisat mesaje precum CNA ne palmuieste si IN HONOREM Andrei Plesu insa nu au scandat. Gabriel Liiceanu a luat cuvantul in cadrul evenimentului aratand ca CNA este responsabil pentru linsajul mediatic al unor personalitati precum Andrei Plesu, Mircea Cartarescu sau Horia Roman Patapievici, pentru ca nu ia masuri. Un grup de persoane in frunte cu Mihail Neamtu s-a detasat de restul participantilor la actiune scandand impotriva CNA, lui Dan Voiculescu si a lui Victor Ponta. HotNews a transmis LIVE TEXT principalele momente ale mitinguluiVezi in articol o FOTOGALERIE cu imagini de la miting.

Miting de solidarizare cu Andrei Plesu impotriva linsajului mediatic de la Antena 3, duminica, in Piata Universitatii

Grupul pentru Dialog Social si Revista 22 organizeaza duminica, intre orele 17:00 si 20:00, un miting de solidarizare cu Andrei Plesu si impotriva linsajului mediatic la care a fost supus. Va asteptam in Piata Universitatii, zona Fantani, anunta initiatorii mitingului.

FOTO. Sute de oameni au venit la mitingul de solidarizare cu Andrei Plesu.

Sute de oameni au venit duminica in Piata Universitatii, la mitingul de solidareiare cu Andrei Plesu, organiazt de Grupul pentru Dialog Social si Revista 22. Oamenii spun ca nu au iesit sa se rafuiasca cu un post de televiziune sau cu manipulatori deghizati in jurnalisti, ci pentru ca vor ca CNA sa devina o institutie functionala care sa ia masuri pentru astfel de abateri. Citeste si: Miting de solidarizare cu Andrei Plesu, duminica, la Piata Universitatii, zona Statui Solicitarea .

Sute de oameni au venit la mitingul de solidarizare cu Andrei Plesu.

Sute de oameni au venit duminica in Piata Universitatii, la mitingul de solidareiare cu Andrei Plesu, organiazt de Grupul pentru Dialog Social si Revista 22. Oamenii spun ca nu au iesit sa se rafuiasca cu un post de televiziune sau cu manipulatori deghizati in jurnalisti, ci pentru ca vor ca CNA sa devina o institutie functionala care sa ia masuri pentru astfel de abateri. Solicitarea sustinatorilor lui Plesu vine in in urma mai multor astfel de atacuri. Alte figuri remarcabile, precum Mircea .

Miting de solidarizare cu Andrei Plesu, duminica, la Piata Universitatii.

Grupul pentru Dialog Social si Revista 22 organizeaza duminica, intre orele 17. 00, un MITING de SOLIDARIZARE cu Andrei Plesu si impotriva linsajului mediatic la care a fost supus. Va asteptam in Piata Universitatii, zona Fantani. GDS si Revista 22 multumesc tuturor celor care au semnat Apelul.

Miting de solidarizare cu Andrei Plesu, duminica, la Piata Universitatii, zona Statui.

Grupul pentru Dialog Social si Revista 22 organizeaza duminica, intre orele 17. 00, un MITING de SOLIDARIZARE cu Andrei Plesu si impotriva linsajului mediatic la care a fost supus. Va asteptam in Piata Universitatii, zona Statui. GDS si Revista 22 multumesc tuturor celor care au semnat Apelul.

Robert Turcescu, alaturi de Andrei Plesu: Voi fi si eu la mitingul din Piata Universitatii (VIDEO)

Jurnalistul Robert Turcescu a anuntat joi seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca va lua parte la mitingul de sustinere a scriitorului Andrei Plesu, care avea avea loc duminica seara,.

Zeci de intelectuali si jurnalisti au lansat un apel la solidaritate cu Andrei Plesu, mpotriva linsajului mediatic produs de Antena 3

Zeci de reprezentanti ai lumii academice, artisti, scriitori si ziaristi au lansat joi un apel la solidaritate cu Andrei Plesu, linsat mediatic intr-o emisiune a postului de televiziune Antena 3. Cuvintele proferate timp de o ora pe un canal de televiziune la adresa unuia dintre cei mai respectati carturari ai Romaniei, profesorul Andrei Plesu, fondator si rector al unei institutii admirate pe plan mondial, Colegiul Noua Europa, apartin unei mosteniri toxice pe care am fi dorit-o definitiv incheiata, aceea a denigrarilor si a delatiunilor, a amenintarilor si a executiilor sumare, se arata in apelul publicat de Revista 22.

Sute de intelectuali si jurnalisti au semnat un apel la solidaritate cu Andrei Plesu, impotriva linsajului mediatic produs de Antena 3

Actualizat joi, ora 15. 46) Sute de reprezentanti ai lumii academice, artisti, scriitori si ziaristi au lansat joi un apel la solidaritate cu Andrei Plesu, linsat mediatic intr-o emisiune a postului de televiziune Antena 3. Cuvintele proferate timp de o ora pe un canal de televiziune la adresa unuia dintre cei mai respectati carturari ai Romaniei, profesorul Andrei Plesu, fondator si rector al unei institutii admirate pe plan mondial, Colegiul Noua Europa, apartin unei mosteniri toxice pe care am fi dorit-o definitiv incheiata, aceea a denigrarilor si a delatiunilor, a amenintarilor si a executiilor sumare, se arata in apelul publicat de Revista 22.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )