Libnet.ro
UNICEF

11:16

VIDEO Samsung se preface ca Note 7 nici macar n-a existat

Playtech Playtech,
VIDEO Samsung se preface ca Note 7 nici macar n-a existat

Samsung Galaxy Note 7 a fost un telefon cu ghinion pentru sud-coreeni, iar acum pare ca acestia incearca sa si-l stearga din istoric, cel putin in reclame. Samsung a publicat o noua reclama teaser pentru viitorul Galaxy Note 9. Clipul dureaza doar 10 secunde si apare pe Twitter; in videoclip poti sa faci o scurta []. continuă pe Playtech

VIDEO Cum arata Samsung Galaxy Note 9, inainte de lansarea oficiala

Daca cineva voia sa se chinuie sa ascunda Samsung Galaxy Note 9, atunci s-a descurcat oribil. Asa ca acum avem un video cu noul telefon. Deloc surprinzator, ca in fiecare an, inainte de lansarea unui telefon stim aproape totul despre el. Samsung Galaxy Note 9 nu e o exceptie. Stim ca va avea ecran mare, [].

Samsung Galaxy Note 9 a ajuns la precomanda, insa nu e de cumparat

Pentru putin timp, Samsung Galaxy note 9 a fost disponibil la precomanda chiar pe site-ul companiei, probabil pe fondul unei greseli. Samsung Galaxy Note 9 e la sase zile distanta de lansarea oficiala, care va avea loc pe 9 august, la New York. Pana acum, am reusit sa aflam cam tot ce se poate despre [].

Samsung Galaxy Note 9 va avea un pret rezonabil, conform producatorului

Samsung Galaxy Note 9 ar urma sa aiba un pret rezonabil, conform producatorului. Ce inseamna rezonabil in acest context, insa, ramane de vazut. Samsung a dezvaluit recent rezultatele din al doilea trimestru al anului, iar acestea nu sunt atat de bune pe cat si-ar fi dorit sud-coreenii. Veniturile au scazut cu 4% fata de aceeasi [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )