Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Sarbatoare si parade la Washington si in alte orase dupa anuntul victoriei lui Joe Biden

Adevărul Adevărul,
VIDEO Sarbatoare si parade la Washington si in alte orase dupa anuntul victoriei lui Joe Biden

Sustinatorii noului presedinte-ales al SUA au iesit pe strazi la Washington D. C, New York si in alte orase americane pentru a sarbatori, iar oamenii au improvizat o parada indreptandu-se spre Casa Alba. continuă pe Adevărul

Pepe a aparut la brat cu o vedeta de top din Antena 1, imediat dupa anuntul divortului

La inceputul acestei luni fanii aflau de divortul iremediabil dintre Pepe si Raluca Pastrama. Se pare ca au existat tensiuni in familie de vreo doi ani. Surse spun ca si Pepe ar fi alimentat acest deznodamant implicandu-se intr-o relatie extraconjugala. Pepe se relaxeaza, la sala de fitness Nimeni nu se astepta la o asemenea veste.

Cum se simte acum Simona Halep, dupa anuntul infectarii. Reactia romancei este clara

Simona Halep a anuntat sambata ca a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si ca se afla in autoizolare. De asemenea, jucatoarea de pe locul 2 mondial a precizat ca simptomele sunt de nivel mediu. Halep a revenit cu informatii pe care fanii ei din intreaga lume le asteptau cu nerabdare. Starea ei de sanatate .

Bloomberg: Dezinformarea ameninta alte alegeri, dupa incheierea votului in SUA

Inchiderea urnelor in SUA va anunta inevitabil inceperea investigatiilor post-mortem cu privire la rolurile pe care le-au jucat Facebook, Twitter si YouTube Alphabet in alegeri. Problema acestor investigatii ulterioare este ca, prin definitie, sugereaza ca problema este moarta. Dar, in timp ce alegerile prezidentiale din SUA se vor fi incheiat, probabil, pentru urmatorii patru ani, alte zeci de alegeri nationale - din Belize pana in Myanmar, din Nigeria pana in Romania - vor avea loc anul acesta. Astfel, scrie Bloomberg, citat de Rador, Facebook, Twitter si alte platforme sociale trebuie sa faca mult mai mult pentru a opri raspandirea propagandei de radicalizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )