Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Satul mai mare decat Bucurestiul si cu hotarele prin nori

Adevărul Adevărul,
VIDEO Satul mai mare decat Bucurestiul si cu hotarele prin nori

Cel mai mare sat din Romania are vatra asezata la altitudinea de 1. 000 de metri, dar hotarele lui ajung si pe varfuri inalte de peste 2. 200 de metri. De curand, locuitorilor satului cu o suprafata de peste 310 de km patrati le-a fost inchinat si un film. continuă pe Adevărul

DEZASTRU: Deficit de 5,1 miliarde lei in primele sapte luni, de trei ori mai mare decat anul trecut!

Primele sapte luni ale acestui an s-au incheiat cu un deficit de 5,1 miliarde lei, de 3 ori mai mare decat deficitul de 1,74 miliarde lei inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, a.

Deficit de 5,1 miliarde lei in primele sapte luni, de trei ori mai mare decat anul trecut

Primele sapte luni ale acestui an s-au incheiat cu un deficit de 5,1 miliarde lei, de 3 ori mai mare decat deficitul de 1,74 miliarde lei inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat Ministerul Finantelor Publice.

Tudose: Randamentul pilonului I de pensii este mult mai mare decat al pilonului II/ Se analizeaza cresterea sumelor care se varsa la pilonul I. Este o modalitate de a creste pensia/ Statul este un administrator mai bun

Premierul Mihai Tudose a declarat vineri ca se analizeaza cresterea sumelor care se varsa la pilonul I de pensii, astfel incat acestea sa nu mai fie egale cu cele de la pilonul II, intrucat cifrele au aratat ca randamentul pilonului I este mult mai mare decat al pilonului II, iar statul este un administrator mai bun. Este o modalitate de a creste pensia a explicat Tudose.

Decalajul dintre pensiile primite de femei si barbati este de aproape 10 ori mai mare decat la salarii

Decalajul dintre pensiile primite de femei si barbati este de aproape 10 ori mai mare decat decalajul salarial in Romania, sustine Andreea Paul, presedinte al INACO - Initiativa pentru Competitivitate, conform unui comunicat de presa.

Am cerut o analiza sa vedem daca e oportun ca sumele care se varsa la Pilonul I sa fie un pic mai mari decat la Pilonul II

ACTUALIZARE 14:47 Premierul Mihai Tudose a declarat, astazi, la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca potrivit calculelor facute de Ministerul Finantelor s-a constatat ca randamentul la Pilonul I de pensii este mult mai mare decat randamentul obtinut la Pilonul II, acesta fiind motivul pentru care, daca se dovedeste a fi oportun, in urma unor analize, sumele care se vireaza la Pilonul I ar urma sa fie mai mari decat cele care se vireaza la Pilonul II. *Vicepremierul Marcel Ciolacu: E ceva ingrijorator in privinta Pilonului II de pensii, banii pot fi gestionati mai bine.

Am cerut o analiza sa vedem daca e oportun ca sumele care se varsa la Pilonul I sa fie un pic mai mari decat la Pilonul II

ACTUALIZARE 15:04 ASF: Pilonul II de Pensii este unul solid, cu randamente pozitive Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) reafirma ca Pilonul II de Pensii este unul solid, cu randamente pozitive, reflectate de altfel si de analiza evolutiei pietei pensiilor private la 30 iunie 2017, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. *ACTUALIZARE 14:47 Premierul Mihai Tudose a declarat, astazi, la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca potrivit calculelor facute de Ministerul Finantelor s-a constatat ca randamentul la Pilonul I de pensii este mult mai mare decat randamentul obtinut la Pilonul II, acesta fiind motivul pentru care, daca se dovedeste a fi oportun, in urma unor analize, sumele care se vireaza la Pilonul I ar urma sa fie mai mari decat cele care se vireaza la Pilonul II. *Vicepremierul Marcel Ciolacu: E ceva ingrijorator in privinta Pilonului II de pensii, banii pot fi gestionati mai bine.

VIDEO Surpriza la Gradina Zoologica. Primul zimbru nascut in captivitate, mai devreme decat era asteptat

Romarta este primul zimbru nascut in captivitate la Gradina Zoologica din Hunedoara. Parintii sai au fost adusi anul trecut la parcul zoologic si au reusit sa ii dea nastere mai devreme decat se asteptau ingrijitorii de la Zoo.

STUDIU Impozitarea progresiva este mai avantajoasa decat cota unica. Cati bani le raman romanilor in buzunare dupa plata taxelor

Un studiu realizat de faimosul institut economic Molinari, din Bruxelles, arata ca statele in care este aplicata o cota unica de impozitare taxeaza angajatii, in medie, mai mult decat cele care aplica un impozit progresiv. in Romania, unul din putinele state care mai aplica o cota unica, statul ia prin taxe peste 46% din salariu unui angajat.

Coreea de Nord vrea sa atraga turisti straini pentru ca este mai sigur decat o plimbare de seara in Londra

Coreea de Nord vrea sa atraga turisti straini carora le promite ca vor descoperi una dintre cele mai putin exploatate turistic tari din lume, unde este mai sigur decat o plimbare de seara in Londra, informeaza Reuters.

Prima condamnare pentru violentele de la summitul G20 din Hamburg: un olandez de 21 de ani a primit 2 ani si 7 luni de inchisoare, mai mult decat cerusera procurorii

Primul manifestant judecat in Germania pentru violente in marja summitului G20 din Hamburg, la inceputul lui iulie, a fost condamnat luni la doi ani si sapte luni de inchisoare, mai mult decat cereau procurorii, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )