Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Scandal intre suporteri dupa meciul dintre FC Vaslui si CFR Cluj. Mai multi tineri au fost retinuti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scandal intre suporteri dupa meciul dintre FC Vaslui si CFR Cluj. Mai multi tineri au fost retinuti

Partida dintre FC Vaslui si CFR Cluj nu a fost lipsita de incidente. La finalul ei, mai multi suporteri ai echipei gazda au fost luati pe sus de jandarmi dupa un conflict cu fanii ceferisti. continuă pe Adevărul

VIDEO Scandal la inmatriculari in Deva, dupa ce soferii au pierdut scutirea taxei de mediu pentru masini

Daca ar fi ajuns la Serviciul de inmatriculari din Deva mai devreme de ora 10:00, cel putin zece hunedoreni nu ar mai fi trebuit sa achite taxa de mediu pentru masinile dobandite in urma partajului, care in unele cazuri ajunge la 25. 000 de lei. intarziatii s-au trezit cu dosarele respinse de functionari, dupa ce initial li s-a spus ca vor fi scutiti de plata timbrului de mediu.

VIDEO Scandal la inmatriculari: cum reactionat soferii care au pierdut scutirea taxei de mediu pentru masini

Daca ar fi ajuns la Serviciul de inmatriculari din Deva mai devreme de ora 10:00, cel putin zece hunedoreni nu ar mai fi trebuit sa achite taxa de mediu pentru masini, care in unele cazuri ajunge la 25. 000 de lei. intarziatii s-au trezit cu dosarele respinse de functionari, dupa ce initial li s-a spus ca vor fi scutiti de plata timbrului de mediu. Au reactionat violent fata de noile reglementari.

VIDEO Scandal la inmatriculari: cum au reactionat soferii care au pierdut scutirea taxei de mediu pentru masini

Daca ar fi ajuns la Serviciul de inmatriculari din Deva mai devreme de ora 10:00, cel putin zece hunedoreni nu ar mai fi trebuit sa achite taxa de mediu pentru masinile dobandite in urma partajului, care in unele cazuri ajunge la 25. 000 de lei. intarziatii s-au trezit cu dosarele respinse de functionari, dupa ce initial li s-a spus ca vor fi scutiti de plata timbrului de mediu. Au reactionat violent fata de noile reglementari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )