Libnet.ro
UNICEF

01:05

Video. Scandal urias la o inmormantare din Cluj. in plina pandemie, familia indoliata este obligata de preot sa-i pupe mana. Motivul este halucinant

Playtech Playtech,
Video. Scandal urias la o inmormantare din Cluj. in plina pandemie, familia indoliata este obligata de preot sa-i pupe mana. Motivul este halucinant

Imagini cutremuratoare au fost filmate in urma cu o zi, in judetul Cluj, acolo unde preotul Florin Parasca a refuzat sa oficieze slujba de inmormantare a unei persoane decedate, deoarece familia nu platise taxele aferente locului de veci. Familia indoliata, obligata sa sarute mana preotului in loc sa se ocupe de slujba de inmormantare, Florin . continuă pe Playtech

VIDEO Preot implicat intr-un scandal urias la o inmormantare din cauza unei taxe: a pretins sa-i fie pupate mainile

Un preot ortodox din satul clujean Tauti a refuzat sa oficieze slujba de inmormantare, pretinzand familiei sa-si ceara iertare pentru modul in care a fost tratat. Dupa ce a primit scuze, a pretins sa-i fie pupate mainile. Totul a plecat de la taxa pentru locul de veci, de 5. 000 de lei, pe care familia nu o platise.

Incident grav in parcarea unui hipermarket din Cluj: Doi paznici s-au batut cu un client (VIDEO)

Incident grav in parcarea unui hipermarket din Cluj. Doi paznici s-au batut cu un client recalcitrant, care i-a injurat intruna. Totul ar fi pornit dupa ce unbarbat a chemat paza, deoarece ar fi fost lovit cu.

Primarul din Cluj-Napoca lauda viziunea Guvernului pentru rectificarea bugetara. Emil Boc: Cand administrezi bugetul tarii, nu poti fi populist si nu poti sa vorbesti decat cu acoperire in cifre (VIDEO)

Cand administrezi bugetul tarii, nu ai voie sa fii populist si nu trebuie sa vorbesti decat cu acoperire in cifre, a subliniat Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, care a laudat viziunea Guvernului pentru.

Un preot din Cluj a facut scandal in timpul unei inmormantari. Nu ar fi inceput slujba fara scuze si ar fi pretins sa ii fie pupate mainile (VIDEO)

Scenele haluciante au avut loc in satul clujean Tauti, unde un preot ortodox a inceput un scandal in plina slujba de inmormantare. Subiectul disputei pare sa fi fost taxa pentru locul de veci, pe care familia.

Delta Dunarii: saci de gunoaie aruncati pe malul apei, in plina pandemie de Covid-19 (VIDEO)

Zeci desaci de gunoimenajer au fost aruncati in zona satului Crisan, pe malul bratului Sulina, din Delta Dunarii. Satul Crisan din Delta Dunarii, focar de.

Medicul Virgil Musta, ce inseamna inceperea scolii in plina pandemie: Este bine ca elevii sa revina la scoala, dar...

Virgil Musta, doctor la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a vorbit despre ce inseamna inceperea scolii in pandemie si despre masurile suplimentare care ar trebui sa fie luate in cazul in care cursurile se reiau incepand cu 14 septembrie.

VIDEO Scandal cu ziaristii la conferinta de presa a lui Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primaria Constanta. Esti nesimtit. Ai un handicap

Conferinta de presa a lui Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la Primaria Constanta, a fost perturbata de un scandal iscat de reprezentanti ai presei. Deputatul si jurnalistii s-au acuzat reciproc de lipsa bunei-credinte.

Client batut crunt, de paznicul unui supermarket din Cluj. Totul s-a petrecut in parcare - VIDEO

Scene de groaza au fost filmate la Cluj-Napoca. Un agent de paza a lovit cu bastonul de cauciuc un agent care il injura ca la usa cortului. Paznicul a fost oprit doar de oamenii din zona care au fost nevoiti sa-l imobilizeze. Deocamdata, nu se stie de la ce a pornit conflictul.

VIDEO: Preotul scandalagiu din Cluj, obligat sa-si ceara scuze si sa restituie banii

Preotul Florin Parasca din Parohia Tauti, Cluj, a fost sanctionat cu dojana arhiereasca dupa ce a co.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )