Libnet.ro
UNICEF

19:30

VIDEO Scandalul retinerii avioanelor la sol in ziua motiunii. Fosta sefa a Tarom, audiata 4 ore la DNA

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Scandalul retinerii avioanelor la sol in ziua motiunii. Fosta sefa a Tarom, audiata 4 ore la DNA

Directoarea demisa a Tarom, Madalina Mezei, a fost audiata luni la DNA timp de aproximativ patru ore, dupa ce l-a acuzat pe Razvan Cuc ca i-a cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura. La iesire, ea a spus ca a spus totul autoritatilor si ca are incredere in justitie. continuă pe Hotnews

DNA s-a sesizat in privinta scandalului retinerii avioanelor la sol in ziua motiunii. Cand va fi audiata Mezei

Scandalul retinerii la sol a avioanelor Tarom in ziua motiunii, in urma caruia seful companiei Madalina Mezei a fost demisa, iar Viorica Dancila a trimis Corpul de Control sa faca verificari asupra companiei, a ajuns pe mana procurorilor DNA, anunta G4Media.

Dancila trimite Corpul de control la Tarom si Transporturi, dupa ce fostul director a reclamat ca ministrul Cuc i-a cerut retinerea avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura

Premierul demis Viorica Dancila anunta ca a dispus Corpului de Control sa inceapa verificari la Ministerul Transporturilor si la TAROM, in scopul clarificarii aspectelor manageriale semnalate de mass-media. Directorul demis al Tarom, Madalina Mezei, declara pentru HotNews. ro ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut sa retina aeronavele Tarom la sol in ziua motiunii de cenzura, pentru ca unii parlamentari sa nu poata ajunge la vot.

Scandalul retinerii avioanelor la sol: Cuc o ameninta cu plangere penala pe fosta sefa a Tarom

Ministrul demis al Transporturilor Razvan Cuc o ameninta pe fosta sefa a Tarom Madalina Mezei ca ar putea formula plangere penala impotriva sa, pentru inducerea in eroare a organelor judiciare. Mezei a fost audiata luni la DNA, dupa ce a acuzat ca ministrul Transporturilor i-a cerut retinerea avioanelor la sol in ziua motiunii de cenzura.

Singurul motiv pentru care Dancila nu crede ca Razvan Cuc a cerut ca avioanele sa ramana la sol in ziua motiunii. Maine o sa am primele detalii de la Corpul de Control

Viorica Dancila a discutat cu Razvan Cuc despre scandalul Tarom si nu crede ca ministrul ar fi luat decizia sa ceara retinerea avioanelor la sol in ziua motiunii pentru ca ar fi pus-o pe ea intr-o situatie neplacuta. Premierul a precizat ca va primi luni primele detalii de la Corpul de control, pe care l-a trimis atat la Tarom, cat si la Ministerul Transporturilor.

CTP, despre incercarea lui Razvan Cuc de a retine avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura: E vorba de un act de terorism, deturnare de avion

Cristian Tudor Popescu a declarat prin telefon, la Digi24, ca incercarea lui Razvan Cuc, Ministrul Transporturilor, de a impiedica avioanele TAROM, care aduceau parlamentari la Bucuresti, din provincie, in ziua motiunii de cenzura, sa se ridice de la sol e un atent la siguranta nationala.

Fostul director TAROM, Madalina Mezei, despre scandalul retinerii avioanelor la sol: Am fost contactata de DNA si ma voi duce luni (VIDEO)

Fostul director TAROM, Madalina Mezei, se va prezenta la DNA in contextul scandalului legat de faptul ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de.

Cristian Tudor Popescu il face PRAF pe Razvan Cuc, dupa ce acesta ar fi incercat sa tina la sol avioane TAROM in ziua motiunii de cenzura

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a anuntat ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-ar fi cerut sa retina aeronavele TAROM la sol in ziua motiunii, acesta fiind motivul real al demiterii sale din.

Digi24: CTP, despre incercarea lui Cuc de a retine la sol avioanele in ziua motiunii: E vorba de un act de terorism, deturnare de avion

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca incercarea ministrului Cuc de a retine la sol avioanele TAROM care aduceau parlamentari la Bucuresti in ziua motiunii de cenzura reprezinta un act de terorism si un atentat la siguranta nationala.

Baronul PSD care a ordonat anularea zborurilor TAROM in ziua motiunii. Ministrul Transporturilor, lasat singur Cuc de partid

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, i-ar fi cerut lui Razvan Cuc, ministrul Transporturilor, sa retina avioanele cu parlamentari la sol in ziua motiunii, sustin surse politice pentru Adevarul. Cuc s-a conformat, dar s-a lovit de refuzul sefei TAROM, pe care apoi a dat-o afara. intre timp, DNA a intrat pe fir. Ministrul se plange acum ca partidul l-a abandonat.

Mesajele pe care ministrul Cuc i le-ar fi trimis sefei Tarom in ziua motiunii

In dimineata zilei motiunii, ministrul Transporturilor i-ar fi cerut sefei Tarom informatii despre parlamentarii care s-au imbarcat catre Bucuresti, potrivit unor mesaje publicate de stirileprotv. ro. intr-o conferinta de presa, Razvan Cuc a recunoscut ca a intrebat-o pe Madalina Mezei, cu o seara inainte ce parlamentari zboara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )