Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO. Scena din Liceenii care l-a facut celebru pe Costin Marculescu: broastele la ora de matematica

B1 B1,
VIDEO. Scena din Liceenii care l-a facut celebru pe Costin Marculescu: broastele la ora de matematica

Costin Marculescu a fost un actor de exceptie, iar disparitia lui brusca i-a indurerat pe fanii productiilor de succes in care acesta a jucat. La doar 17 ani, actorul a primit un rol in filmul Liceenii,. continuă pe B1

Mihaela Radulescu se retrage din showbiz. Care este motivul deciziei radicale

Da showbiz-ul pentru libertate. Mihaela Radulescu paraseste, pentru moment, zona. Un dezastru in amor? O problema existentiala? inainte de a le spune fanilor pe curand s-a asigurat ca lasa in urma si cateva argumente. Motivul pentru care Mihaela Radulescu se retrage din showbiz Dupa ce mai bine de cativa ani s-a retras de pe sticla, .

CEC BANK: Vacante gratuite medicilor si personalului din spitalele care au luptat in prima linie impotriva COVID-19

Cec bank ofera 1000 de pachete de vacanta gratuita salariatilor din spitalele care au luptat in prima linie impotriva Covid-19.

Actorii din India care promoveaza cremele de albire a pielii militeaza acum pentru BlackLivesMatter

O serie de actori din India sunt intens criticati pentru ca trimit mesaje de sustinere a miscarii BlackLivesMatter, dar promoveaza in acelasi timp creme de albire a pielii.

Tanarul din Prahova care si-a violat si ucis iubita, inchis pentru 23 de ani

Marius Ionut Dragoi care si-a violat si ucis iubita pentru ca nu a vurt sa intretina cu el relatii sexuale a fost condamnat la inchisoare cu executare.

Tanarul din Prahova care si-a violat si ucis iubita, inchis pentru 23 de ani

Marius Ionut Dragoi, baiatul care si-a violat si ucis iubita pentru ca nu a vrut sa intretina cu el relatii sexuale, a fost condamnat la inchisoare cu executare .

Momentele cheie din tehnologie care au transformat-o in cea mai utila unealta a oamenilor

Lucram mai mult de oriunde, comunicam mai mult de la distanta, cumparam imediat tot ce ne-ar trebui si putem gasi mai repede ca niciodata aproape orice informatie ne-ar trebui. Toate acestea se sustin pe internet si, in plan mai mare, pe tehnologie. Dar care sunt tehnologiile pe care le folosim in prezent si care, in urma cu jumatate de secol, ar fi parut science fiction?.

Wizz Air introduce rute noi din Bucuresti. Care sunt destinatiile spre care va zbura operatorul aerian

Wizz Air, transportator aerian din Europa Centrala si de Est, introduce noi rute din Bucuresti spre Viena si Heraklion Creta) . Pasagerii pot deja sa rezerve bilete la preturi ce incep de la 89 RON pe wizzair. com sau prin intermediul aplicatiei.

Marea Britanie: Carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din strainatate Care sunt exceptiile

Pentru a evita importul de noi cazuri de coronavirus, Marea Britanie a inceput de luni sa impuna o carantina de doua saptamani pentru orice persoana care vine din strainatate, o masura contestata si care afecteaza puternic sectoarele transporturi aeriene si turism, scrie AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )