Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Scene incredibile, la Spitalul Universitar din Capitala. Ce le faceau infirmierele pacientilor grav bolnavi

Playtech Playtech,
VIDEO Scene incredibile, la Spitalul Universitar din Capitala. Ce le faceau infirmierele pacientilor grav bolnavi

Scene incredibile au fost filmate la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. in prim plan sunt mai multe infirmiere, care sunt filmate in timp ce isi umilesc pacientii. Mai multe angajate ale Spitalului Universitar au fost filmate in timp ce tipau si isi jigneau pacientii de care, teoretic, ar fi trebuit sa aiba grija. Imaginile au [] . continuă pe Playtech

Cine erau pacientii loviti si injurati la Spitalul Universitar din Capitala

Scene socante au fost filmate in Spitalul Municipal din Capitala! Mai multi pacienti au fost loviti, injurati si amenintati cu moartea de catre infirmiere. Pacientii din filmarese aflau in.

Imagini revoltatoare in Spitalul Municipal din Capitala. Pacient batut de asistente in camera de garda - VIDEO

Scene socante au fost filmate in Spitalul Municipal din Capitala! Mai multi pacienti au fost loviti, injurati si amenintati de asistentele medicale. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care.

Imagini revoltatoare in Spitalul Municipal din Capitala. Pacient batut de infirmiere in camera de garda - VIDEO

Scene socante au fost filmate in Spitalul Municipal din Capitala! Mai multi pacienti au fost loviti, injurati si amenintati de infirmiere. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot.

Imagini revoltatoare de la Spitalul Universitar din Bucuresti: Infirmiere injura si lovesc pacientii. Sorina Pintea cere concedierea acestora (VIDEO)

Pacienti injurati si loviti de asistente si infirmiere. Se intampla chiar in Spitalul Universitar din Bucuresti. Scenele revoltatoare au fost surprinse de un pacient si postate pe o retea de.

VIDEOPacienti loviti si injurati de infirmiere la Spitalul Municipal din Capitala

Mai multi pacienti din Spitalul Municipal din Capitala au fost loviti si injurati de infirmiere. in plus, acestia au fost amenintati cu moartea. Cineva a filmat intreaga scena, iar imaginile au fost publicate in mediul online, starnind revolta societastii civile.

Boala silentioasa care ucide intr-o secunda: Testari gratuite de Ziua mondiala a hipertensiunii arteriale la Spitalul Coltea din Bucuresti

Ziua mondiala a hipertensiunii arteriale, boala silentioasa care ucide intr-o secunda, este marcata in intreaga lume pe 17 mai. in Bucuresti, de Ziua mondiala a hipertensiunii arteriale te poti testa gratuit si poti afla cum sa previi aceasta afectiune. Testarile gratuite vor avea loc vineri, 17 mai, la Spitalul Coltea din Capitala, intre orele 09. 00 si 17.

Scene socante filmate in spitalul judetean din Timisoara. O infirmiera si un paznic s-au luat la bataie chiar in holul unitatii medicale - VIDEO

Scene incredibile au fost filmate in spitalul judetean din Timisoara. O infirmiera si un paznic s-au luat la bataie chiar in holul unitatii medicale. Va avertizez ca urmeaza imagini care va pot afecta.

VIDEO Bataie intre o asistenta si un paznic, la Spitalul Judetean din Timisoara

O asistenta si un paznic de la Spitalul Judetean din Timisoara s-au luat la bataie chiar la intrarea in institutie, dupa ce agentul de paza nu ar fi lasat-o pe fiica asistentei sa intre in spital. Scenele au fost filmate de unul dintre martorii scandalului.

Perchezitii de AMPLOARE la o CLINICA privata din Capitala: Peste 1000 de documente ridicate

Perchezitii de amploare la o clinica privata din capitala. Serviciul de Investigarea Criminalitatii Economice sector 3 a ridicat peste 1000 de documente privind eliberarea de fise medicale pentru.

Liviu Dragnea: Eu am luat decizia anularii mitingului PSD din Capitala

Liviu Dragnea spune ca el a luat decizia de a anula mitingul PSD cu 100 de mii de oameni din Capitala. Mai bine stam in teritoriu, spune seful PSD, care a explicat ca liderii social democrati s-au trezit tarziu cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2765 seconds )