Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Scene de panica la o scoala din SUA. Un elev a impuscat mortal un profesor si a ranit doi colegi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Scene de panica la o scoala din SUA. Un elev a impuscat mortal un profesor si a ranit doi colegi

Un elev in varsta de 12 de ani, inarmat cu un pistol semi-automat a impuscat si ucis un profesor de matematica si a ranit grav doi colegi inainte de a se sinucide. Scenele ingrozitoare s-au petrecut luni in statul american Nevada intr-o scoala gimnaziala, au declarat autoritatile. continuă pe Hotnews

ATAC ARMAT intr-o SCOALA din SUA. Un elev de 12 ani, impuscat. Agresorul s-a sinucis

UPDATE - Atacul armat petrecut la o scoala generala din statul american Nevada s-a soldat cu cel putin doi morti, inclusiv presupusul agresor. Doi elevi sunt in stare critica, anunta politia din oraselul.

ATAC ARMAT intr-o SCOALA din SUA. Un elev de 12 ani, impuscat

Focuri de arma au fost trase, luni, intr-o scoala generala din oraselul Sparks, relateaza CNN. Incidentul a avut loc in statul american Nevada. Institutia de invatamant a fost evacuata dupa ce au fost.

ATAC ARMAT intr-o SCOALA din SUA

Focuri de arma au fost trase, luni, intr-o scoala generala din oraselul Sparks, relateaza CNN. Incidentul a avut loc in statul american Nevada. Institutia de invatamant a fost evacuata dupa ce au fost.

Berkshire a detronat Apple in topul actiunilor preferate de investitorii bogati din SUA si Canada

Compania Berkshire Hathaway, condusa de miliardarul Warren Buffett, a inlocuit Apple pe primul loc in topul actiunilor preferate pentru investitii de multimilionarii din SUA si Canada, potrivit Bloomberg, citat de Mediafax .

Motivul pentru care o agentie guvernamentala din SUA vrea despagubiri de 6 miliarde de dolari de la Bank of America

O agentie federala din SUA responsabila de supravegherea companiilor de creditare ipotecara Fannie Mae si Freddie Mac vrea sa obtina de la Bank of America despagubiri de 6 miliarde dolari pentru practici de dinaintea crizei financiare, au declarat.

Cum au reusit doi miliardari sa salveze de la ruina o banca a sindicatelor din SUA

Doi miliardari americani au investit cate 50 de milioane de dolari ca sa salveze de la ruina cea mai mare banca a sindicatelor privata din SUA, Amalgamated Bank, controlata de Workers United, care reprezinta 100. 000 de angajati din diferite domenii.

Ancheta a Ministerului Educatiei la Scoala din Pungesti, dupa ce au fost reclamate presiuni la adresa conducerii

Gabriel Ispas, secretar general adjunct in Ministerul Educatiei si Cercetarii, a ajuns luni la scoala generala din localitatea vasluiana Pungesti, pentru a vedea daca procesul educational este afectat de.

Educatia, aruncata la GUNOI. Biserici sa avem! O scoala din Arad va fi transformata in biserica ortodoxa

O scoala dintr-o localitate aradeana se va transforma in biserica ortodoxa. Cladirea nu mai este folosita de ani de zile asa ca autoritatile au decis sa cumpere obiecte de cult de peste 50 de mii de lei si.

Cum este vazuta Romania din SUA. Matt Browne, strategul liderilor lumii: Sunt impresionat de implicarea domnului Ponta

In direct de la Washington, Mihai Gadea si Adrian Ursu au prezentat, marti seara, la Antena 3, culisele perceptiei americane despre politica si justitia din Romania. Matt Browne, unul dintre strategii liderilor.

Bursa din SUA a inchis in crestere

Indicii Bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au inchis in crestere sedinta de tranzactionare de ieri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )