Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Scene socante in Bucuresti: momentul in care un caine de lupta Amstaff ataca in plina strada

Playtech Playtech,
VIDEO Scene socante in Bucuresti: momentul in care un caine de lupta Amstaff ataca in plina strada

Scene socante s-au petrecut pe o strada din centrul Capitalei. Un clip video extrem de violent si care poate afecta emotional arata momentul in care un caine de lupta Amstaff, lasat fara lesa, ataca in plina strada. Imagini extrem de socante au fost surprinse pe o alee din centrul Bucurestiului. Un caine de companie, tinut [] . continuă pe Playtech

VIDEO Scene socante pe o strada din Bucuresti. Un caine este atacat de un Amstaff lasat liber. Oamenii se lupta cu el

Scene socante s-au petrecut pe o strada din Bucuresti, intr-o zona centrala a Capitalei, unde un caine de companie a fost atacat deosebit de violent de un caine Amstaff. Stapana acestuia il plimba dezlegat, tinand lesa in mana. Ca sa scoata cainile atacat din inclestarea Amstaff-ului, s-au luptat mai multe persoane, iar secventele sunt dramatice.

Scene socante surprinse pe o strada in Bucuresti. Un caine este atacat de un Amstaff lasat liber (VIDEO CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL)

Scene socante surprinse pe o strada in Bucuresti. Un caine care este dus de zgarda de o femeie este atacat cu bestialitate de un Amstaff lasat liber. Minute intregi stapana se lupta cu animalul sa-si.

Scene socante in curtea unui liceu. Trei politisti s-au luptat cu un elev

Scene socate au fost surprinse in curtea unui liceu din Baia Mare. Doua echipaje de politisti s-au luptat sa imobilizeze un elev de 15 ani. Din cauza ca baiatul devenise agresiv, agentii au cerut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )