Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Seara magica a lui Atletico Madrid - Campioana Liverpool, eliminata din Champions League pe Anfield

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Seara magica a lui Atletico Madrid - Campioana Liverpool, eliminata din Champions League pe Anfield

Atletico Madrid a produs marea surpriza a zilei din Champions League, formatia pregatita de Diego Simeone eliminand-o in optimi pe campioana en-titre. A fost nevoie de prelungiri pe Anfield, iar la capatul a 120 de minute cei care s-au bucurat au fost oaspetii, invingatori cu 3-2. continuă pe Hotnews

Succes urias pentru Atletico Madrid, care elimina Liverpool din Champions League, inca din optimi. PSG, cealalta calificata

Seara de miercuri a adus in atentia iubitorilor de fotbal doua meciuri, din optimile Champions League, in urma carora numarul formatiilor calificate in sferturi a ajuns la patru.

LiveScore Liverpool vs Atletico Madrid 1-0 - Golul lui Saul, anulat pentru ofsaid (Prelungiri) PSG vs Borussia Dortmund 2-0 - Bernat inscrie (Rep. II)

Ziua de miercuri aduce doua dueluri foarte interesante din returul optimilor Champions League. Chiar daca nu trece prin cea mai buna forma, Liverpool detinatoarea trofeului) va incerca sa mai faca o mica minune pe Anfield si sa intoarca rezultatul din tur, cand Atletico Madrid formatie care se inchide excelent) s-a impus cu 1-0. in cealalta confruntare a serii, PSG nu se va putea baza pe sprijinul suporterilor pe Parc des Princes din cauza epidemiei de coronavirus) si va avea parte de o misiune foarte dificila impotriva Borussiei Dortmund galben-negrii au castigat cu 2-1 in tur). Meciurile vor incepe de la ora 22:00, vor fi transmise in direct de Digi Sport, Telekom Sport si Look si LiveScore pe HotNews. ro.

Jurgen Klopp, eliminarea si criticile aduse stilului de joc al lui Atletico Madrid

Liverpool nu si-a putut apara trofeul cucerit in sezonul trecut de Champions League, cormoranii fiind eliminati in optimi de Atletico Madrid. La finalul partidei, Jurgen Klopp a criticat stilul de joc al oaspetilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )